Galéria

Ez a smink volt a legmenőbb a születésed évében

Forrás: A 80-as évek fénykorában egyáltalán nem volt divat szedni a szemöldököt, így az számított a legtrendibbnek, akinek a legbozontosabb maradt. Ezt a versenyt valószínűleg Brooke Shields nyerte!
Forrás: Neon sárga, zöld és kék szemhéjfesték maximálisan túltolva? Simán belefért 1986-ban, sőt, még elvárás is volt!
Forrás: A Nulladik óra sztárja megtestesíti a korszak sminktrendjeit, aminek a feltűnő és TŰZPIROS ajkak elengedhetetlen kellékei voltak!
Forrás: Diana hercegnének szó szerint minden jól állt, még a kék szemceruza is, ami bár nagyon nagy sláger volt abban az időben, mégis jobb lett volna, ha senkinél sem terjedt volna el futótűzként...
Forrás: Az biztos, hogy ezt a look-ot bármikor elfogadnánk most is, hiszen az erőteljes szemöldök, a nude szemhéj és a vörös rúzs tökéletes kombót adnak ki!
Forrás: El is érkeztünk a 90-es évekhez, ahol egy szempillantás alatt megváltoztak a trendek. Hirtelen eltűntek a feltűnő színű pirosítók és ajkak, amit egy sokkal természetesebb look váltott fel.
Forrás: Egyszerűen imádjuk a Szex és New York imádott sztárjának rózsás ajkait, és összességében ezt a természetes beauty look-ot!
Forrás: Ó, azok a 90-es évek és az extra vékonyra szedett szemöldökök! Annak azért örülünk, hogy ez a trend már jó ideje kiment a divatból...
Forrás: A barnás árnyalatok, a sötétebb szájkontúrceruza és persze a napszemüveg indokolatlan használata mind kellettek egy menő 1993-as megjelenéshez!
Forrás: Ebben az időben hatalmas trend volt a No-makeup smink, aminek a lényege, hogy olyan természetes legyen a végeredmény, mintha ki sem lennél sminkelve!
Forrás: A gyönyörű színésznő tökéletesen szemlélteti, hogy mi változott 1995-ben a sminktrendekben; hát persze, hogy az extra világos (sok esetben fehér) szemhéjpúder!
Forrás: 1996-ban még nagyban dübörgött a Spice Girls-láz, így Victoria Beckhamet is ezért ismerte az egész világ. A metálos fényű rúzsokra mind jól emlékszünk, amit sötétebb kontúrceruzával spékeltek meg a korabeli trendi csajok.
Forrás: Azt leszámítva, hogy ez az 1997-es kép akár MA IS KÉSZÜLHETETT volna Jenniferről (mi a titka?!), nem lehet elmenni a fényes és csillogó szemhéjpúder mellett, ami ebben az időben az aranykorát élte.
Forrás: Ha 1998 lenne, nem lenne menőbb egy teljes mértékben bronzos, barnás sminknél, beleértve az ajkakat is!
Forrás: A 90-es évek legvégén megérkeztek a füstös szemek, amit persze elkezdtek kombinálni a fényes szemhéjjal és a kontúros ajkakkal. Lássuk be, kicsit azért kaotikusan nézett ki a dolog.
Forrás: Ha 2000-es évek, akkor egyszerűen nem hagyhatjuk ki a sorból Britneyt! Ebben az időben hihetetlenül nagy divat volt a szemhéjfesték, abból is inkább a pasztell árnyalat, amit Brit is rendszeresen bevetett.
Forrás: Egy sminktrend, ami bár soha ne lett volna... A metálos, extravilágos ajkak, ami szó szerint SENKINEK sem állt jól, és amitől még a gyönyörű Christina is úgy nézett ki, mintha a kihűlés szélén állt volna...
Forrás: Ebben az időben sminkekre leginkább a glossy szó volt jellemző, ami néhány apróságot leszámítva kísértetiesen hasonlít a mai trendekre!
Forrás: Ebben az időben egy buliba se indult el senki anélkül, hogy a szemét ne húzta volna ki jó erősen egy fekete szemceruzával...
Forrás: Ki ne emlékezne arra, hogy 2004-ben szó szerint mindenki babarózsaszín ajkakat varázsolt magának? Mi most is bármikor  elfogadnánk egy világosabb rózsaszín rúzst!