Galéria

Híres emberek, akikről nem is gondolnánk, hogy furcsa testrészeket rejtegetnek

Forrás:

Kesha azt mesélte egy interjúban, hogy plusz csigolyával született, vagyis volt neki egy kis farka. Legnagyobb sajnálatára ezt azonban eltávolították születése után.


Forrás: Ashton Kutcher egy talkshowban leplezte le nem szokványos lábfejét. Az első két lábujja ugyanis össze van nőve. Elmesélte, hogy embrionális korban mindenkinek így vannak a lábujjai, nála pedig ez a kettő elfelejtett szétválni.
Forrás: A kosárlabda sztár LeBron Jamesnek teljesen kuszák a lábujjai, ami jól látható, ha papucsot visel. Az NBA játékos valószínűleg nem túl egészséges cipőket hordott gyermekkorában.
Forrás: Denzel Washington fiatal korában amerikai futballozott, aminek következtében jobb kezén a kisujja többször sérült, és annyira eltört, hogy miután nem kezeltette, 40°-ban eláll a kézfejétől.
Forrás: Vince Vaughn színész jobb kezén a hüvelykujja elég furcsa. Jennifer Aniston egykori párja ugyanis tinédzserkorában autóbalesetet szenvedett, aminek következtében összezúzódott az ujjperce és köröm sincs rajta.
Forrás: Daryl Hannah a bal kezén lévő mutatóujjából vesztett el egy ujjpercet, amikor kislánykorában beragadt az ujja a nagymamája házában lévő lépcsőfelvonóba.
Forrás: A popénekes Harry Styles-nak nem egy hanem mindjárt két extra mellbimbója van. A polithelia jelensége nem is olyan ritka, távolról úgy fest, mintha csak anyajegyek lennének a sztár testén.