Galéria

A 4 legodaadóbb csillagjegy, akik tenyerükön hordozzák párjukat

Forrás: Rák

A Rák jegyű emberek méltán híresek családközpontú hozzáállásukról! Ez a jegy ugyanis annyira tud szeretni, és annyira ragaszkodó, hogy még a legmélyebb hullámvölgyekben is kitart és mindent félredob, ha a párjának szüksége van rá. Nagyon szeret gondoskodni másokról, és ez az odaadás kifejezetten jó társsá teszi őt. Persze ebben azért időnként túlzásokba esik, de ha sikerül odafigyelnie az egyensúlyra, még ez sem okoz gondot.
Forrás: Szűz

A Szűz nagyon büszke jegy, épp ezért nem hajlandó elfogadni, ha veszít valamiben. Helyette inkább a kapcsolatában is mindent elkövet azért, hogy a gondokra megoldást találjon. Nem csoda, hiszen ő mindig szeret előre tervezni! Nagyon tud szeretni és rendkívül megbízható jellem, így nála a megcsalás gondolata fel sem merülhet. Végletekig kitartó, emiatt pedig számára nincs lehetetlen.
Forrás: Bak

A Bak nagyon is komolyan veszi a kapcsolatát, és igenis dolgozni akar rajta. Ő nem az a típus, aki kerüli a konfliktusokat: helyette leül és mindent elkövet, hogy a problémákat megbeszéljék a párjával. Segítőkész típus, ráadásul nagyon türelmes, amelyek mind szuper társsá teszik őt. Arról nem is beszélve, hogy nagyon bölcs gondolatai vannak, amelyek segítenek a társa lelki fejlődésében is.
Forrás: Halak

A legromantikusabb zodiákus nem véletlenül került fel a listára! A Halak ugyanis az önzetlenség mintaképe, egy olyan jegy, amelyik bármijét képes lenne odaadni a szerelmének. Nagyon jók a megérzései, és remek hallgatóság, így empátiájával képes elérni, hogy a partnere megnyíljon előtte. Ez pedig olyan szoros kötődéseket alakít ki, hogy azt nehéz lerombolni. Néha túlságosan is kedves a Halak jegyű ember, így arra kell vigyáznia, hogy ne éljenek vissza mások ezzel a pozitív tulajdonságával.