Galéria

Vajon hogy néznek ki most a Dawson és a haverok szereplői?

Forrás:

Két fajta rajongó volt: aki imádta Pacey karakterét, és aki utálta. A színész 20 évvel a sorozat fénykora után még mindig nagyon sármos, 43 éves, házas, és kétgyermekes édesapa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Forrás:

Ugye, neked is nagy kedvenced volt Dawson anyukája, Gail? Ha szeretnél olyan filmeket látni, amikben ő szerepel, akkor a Hallmark csatona lesz a te helyed, ugyanis több romantikus Hallmark alkotásban is szerepet kapott. Sőt, még mindig bomba csinos. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Forrás: A Dawson édesapját játszó karakter, azaz a világ egyik legmenőbb tévés apukája jó néhány tévésorozatban kapott szerepet, de egyik sem volt olyan sikeres, mint a Dawson. Legutóbb a Teen Wolfban láthattad, és néha posztol a sorozatbeli nosztalgikus élményeiről.
Forrás: Még mindig színészkedik, még mindig stílusos és szupercuki Dawson sorozatbeli nagymamája, Mary Beth Peil. Broadway színdarabokban láthatja a közönség mostanság.
Forrás: A Narancsvidékből és a Dawsonból egyaránt ismert Leann Hunley, aki szerepe szerint Paceyvel kavart, a sorozat után a Szívek szállodájában is megmutatkozott, majd később alig lehetett róla hallani a színészvilágban. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Forrás:

A sorozat Abbyje csodásan néz ki, már véletlenül sem mondható szomszédlány karakternek, ugyanis igazi bombázó, és felfelé ívelt a karrierje a sorozat után, ugyanis számos műsorban lehetett látni.