Galéria

5 horrorfilm, aminek nemcsak értelme nem volt, de igazi időpocsékolás is megnézni

Forrás: Zseniálisan nyomasztó és a színészi játék is 10/10. Sőt, mi több az emberi fejeket zabáló démoni szörny is egész jónak tűnik, aztán másfél óra után kiderül, hogy semmi sem derül ki. Nem tudjuk meg, hogy honnan jött az a valami, miért és akkor most pontosan mi is történt a szegény csóró kislánnyal? Óriási kapufa a film!
Forrás: Egyik legjobb barátommal ültünk be rá a moziba és végig olyan érzésünk volt, hogy ez lesz életünk legjobb horrorfilmje. Az alkotásban nagy szerepet kap egy bazi nagy kráter, ahova a kissrác bemászik, majd teljesen más személyiséggel tér vissza, ezzel kb. őrületbe kergetve szegény édesanyját. Nos, akárcsak az előbbi alkotásnál, sajnos itt sem tudtunk meg semmit az UFO vagy démon hátteréről és őszintén szólva maga a film vége is teljesen értelmetlen, hiszen nincs sem lezárás, sem megoldás.
Forrás: Egy nagy kérdőjel a horrorfilmes életemben. Ashley Green miatt néztem meg, de már az elején érződött, hogy valami alacsony költségvetésű zs-kategóriás filmről lesz szó. Sajnos be is igazolódott. Az elmosódott valóság és démoni világon kívül sok mindent nem kapunk. Az emberek eltűnnek, majd a végén szegény Ashley is. VÉGE!
Forrás: Na ennél a filmnél nagyon jó érzésem volt. Eleve imádom a spanyol horrorokat, ugyanis mostanában ők érzik a legjobban ennek a műfajnak a lényegét. A film története jó volt, de totálisan egyszerű és klisés befejezést kapott azzal, hogy egy az egyben lemásolták A túlvilág szülötte végét.
Forrás: Stephen King rajongóként egyértelmű, hogy minden adaptációt megnézek. A magas fűben című könyvét alapvetően is egy nagyon érdekes és furcsa szerzeménynek tartottam, amiben sok lehetőség lett volna film formájában. Ezt - ahogy az eddigi összes említett alkotásnál - meg is lehetett volna valósítani, de itt is inkább a gyors, semmitmondó befejezést és a válaszok nélküli érzést hagyták az emberben.