Galéria

Híres emberek, akik bátran mertek beszélni a pattanásaikról

Forrás:

Ruby Rose karrierje meredeken ível felfelé, éppen ezért egyre több telefont kell lebonyolítania. A színésznő szerint ennek köszönheti, hogy felemás módon, csak az egyik arcfelén alakulnak ki a ragyák, ugyanis bőrgyógyásza szerint ez a mobilokon hemzsegő baciktól van, ami a szenzitív bőrűeknek rémálom lehet.


Forrás:

Dua Lipa Grammy-díjas, népszerű, tehetséges és gyönyörű, de ez a pattanásokat nem érdekli. Instáján mindig megmutatja rutinját: este sminkeltávolítás csipkebogyó olajjal, majd probiotikus szérum felvitele, végül pattanástalanító „rázós krém” a pöttyökre.


Forrás:

Lucy Hale, a PLL sztárja azt nyilatkozta, 21 éves korától egyszerűen fellázadt a bőre. Nála kicsit késve érkezett a serdülőkor? Lucy szerint a pattanások egyik fő oka a stressz, ezért különös figyelmet fordít elméje lecsendesítésére is.


Forrás:

Bella Thorne igazi vörös szépség, akinek bőre szeplőkkel tarkított, és szegényt ezen felül az aknék sem kerülik el. Elmondása szerint ez jó ideig feszélyezte, és sokáig kellett küzdenie, hogy levetkőzze önbizalomhiányát.


Forrás:

Kendall Jenner mindenkit lenyűgözött, amikor hatalmas pattanásokkal jelent meg a Golden Globe-on – persze a megfelelő alapozó kíséretében. „Ne hagyd, hogy megállítson ez a szar! Sokáig nem néztem az emberek szemébe, azt gondoltam, akkor ők sem veszik észre a bőrhibáim. Nevetséges. Muszáj volt kibékülni önmagammal.”


Forrás:

A különleges hangú énekesnő, Lorde elátkozottnak tartja magát, ami a bőrét illeti. Elmesélte, hogy jókat nevet, amikor a közösségi oldalán kapja a kéretlen tanácsokat, hogy mit is kezdjen a szörnyen problémás bőrével.