Galéria

Sztárok, akiket nagy lábmérettel áldott meg a sors

Forrás:

Paris Hilton nagyon előkelő megjelenésű, de egyben a természetesség híve is. Ahogy melleinek viszonylag kis mérete sem zavarja, úgy lábainak nagyobb volta sem. A 173 cm magas örökösnő 41,5-es méregdrága lábbelit hord.


Forrás:

Famke Janssen, az X-Men és más filmek sztárja is olyan teremtés, akit nem lehet nem észrevenni. Ez köszönhető 182 cm-es magasságának, amihez ha azt vesszük, nem is olyan durva a 41,5-es lábméret.


Forrás:

Az egykori szépségikon, Audrey Hepburn sem volt annyira törékeny, mint azt a filmjei alapján gondolnánk. A klasszikus hollywoodi ideál 41-es cipőt hordott.


Forrás:

Kendall Jenner igazán nagy lábon élhet, hála a szüleinek. Ez persze anyagi értelemben is így van, meg genetikailag is, mivel a szépséges Kardashian hugica lábfeje is 40-es.


Forrás:

Cindy Crawford egyszerűen tökéletes. Ám a modell ezt koránt sem gondolja így. Bár azt hinnénk, legalább 182 cm magas, valójában csak 175 és ehhez 40,5-es a lába.


Forrás:

A bájos Mandy Moore-nak 40-es lába van, amivel korábban piszkálták is. Maga Justin Timberlake is élcelődött ezzel, de aztán elnézést kért, mivel Mandy megmondta, hogy nem örül, ha ezzel bántják.


Forrás:

Kate Winslet a mamájához képest nem is olyan kuriózum a családjában, mivel édesanyja lába 43-as, ehhez képest neki csak 41.5-es méretet osztott a sors.