Galéria

A horrorrajongók legnagyobb csalódásai: 5+1 horrorremake, amit soha ne nézz meg

Forrás: Nagyon sokat vártunk tőle, hiszen a 2000-es évek egyik legdurvább horrorja volt, amely Sarah Michelle Gellar számára is meghozta az ismertséget. Sajnos azonban Kayako szellemét nemhogy nem tudták újjáéleszteni, de egy gyenge, sőt unalmas másolatot kaptunk, méghozzá elvarratlan és meg nem magyarázott szálakkal.
Forrás: Igen megosztó kritikákat kapott. Valaki szerint jó lett, valaki szerint viszont igencsak túl lett tolva az elvontság. Tény, hogy voltak benne félelmetes részek, de összességében itt is csak másolni tudták az eredeti filmet.
Forrás: Rooney Mara neve miatt mindenki nagy reményeket fűzött hozzá, de Freddy ikonikus penge kezeit így sem tudták hatásosan életre kelteni. Igaz kaptunk némi választ arra, hogy mi történt az elmebeteg démongyilkossal és miért halnak meg sorra a város fiataljai, de a vége így is nagy csalódás lett.
Forrás: A gyilkos baba sztoriját nincs ember, aki ne szeretné. Vagyis a horrorrajongók egy bizonyos rétege megőrül a franchiseért, amit szó szerint nevetségessé tettek a színészi játékkal és magával a párbeszédekkel is. Inkább komédiának, semmint horrornak lehet nevezni a remake-et.
Forrás: Stephen King egyik leghíresebb regénye is kapott egy remake-et. Bár a színészi játékkal nem volt probléma, valamiért mégsem sikerült kihozni belőle azt, amit az előzetesek elhitettek velünk. De ez még mindig nem lett volna baj, ha egy kicsit több magyarázatot próbálnak adni a nézőben felmerülő kérdésekre.
Forrás: Az év egyik legnagyobb bukása, ami nem egyszerűen rossz, hanem nézhetetlen. Nia DaCosta rendezése annyira csapnivaló és kellemetlen lett, hogy sajnos még lekötni sem tudja azt, aki nézi. A film történetén egy hangyányit sem változtattak, ami az 1992-es eredeti filmben még elment, de a mostaniban már nem volt elnézhető....