Galéria

Magyar sztárok, akik munka közben szerettek egymásba

Forrás:

A nemrég véget ért Barátok közt szerelmespárja, Anita és Ottó lassan 20 éve vannak együtt, alig két évvel azután, hogy egymásra találtak, már össze is házasodtak. Kapcsolatukat sokan már az első naptól fogva temették, ám ők kiállták az idő próbáját. Azóta két lányuk is született - Emma és Hanni. 


Forrás:

A Poligamy című filmben egy párt alakítottak, két évre rá pedig a való életben is kimondták a boldogító igent. Az első perctől fogva kizárták a nyilvánosságot az életükből, az esküvő után lányuk - Luca - is a legnagyobb titokban született meg második házassági évfordulójukon. Azóta egy fiuk is született, aki idén volt két éves.


Forrás:

2017-ben Enyedi Ildikó Testről és Lélekről filmjének egyik maradandó hozadéka lett Ervin és Alexandra szerelme. Bár évek óta egy társulatban játszottak, ezen a forgatáson akadt meg egymáson a szemük, majd hamarosan el is csattant az első csók. Idén ősszel volt az esküvőjük.


Forrás:

Már-már klasszikus sztori: a páros karakterei között eszméletlen kémia volt a vásznon, ami létjogosultságot követelt magának a forgatásokon kívül is. A vonzalomnak nem lehetett megálljt parancsolni, két év után összeházasodtak 2019-ben.


Forrás: Az X-Faktor két zsűritagja egymás mellett ült a mentorszékben, majd két évvel később már férj és feleségként mutatkozhatnak be.