Galéria

Melyik ásvány illik hozzád a horoszkópod szerint?

Forrás:

Ehhez a természetesen energikus jegyhez olyan kövek passzolnak, amik éltetik a belső tüzet. Ilyen lehet a vörös jáspis, ami életerőt ad, és megelőzi az energetikai kimerülést, vagy a karneol, ami a szenvedélyt és a bátorságot erősíti.


Forrás:

Ez a megbízható, türelmes és szerény föld jegy csökönyösségéről és keményfejűségéről is híres. A Bika jegyűeknek olyan köveket érdemes választani, amiktől nyugodtak, kiegyensúlyozottak maradnak. Az amazonit segít lecsendesíteni az elmét, elhallgattatni a pusztító gondolatokat. A szelenit tisztánlátást és pozitivitást ad, míg a füstkvarc eltünteti a negatív energiákat.


Forrás:

Ha egy igazi intelligens, szociális és impulzív Ikrek vagy, olyan követ vásárolj, ami lenyugtatja a levegő jegyedet. A shungit stresszcsökkentő hatásáról ismert, erősíti az optimizmust. Az amazonit neked is hasznos lehet a szorongás csökkentésére, míg a tigrisszem egyensúlyt hoz az életedbe.


Forrás:

Az érzékeny, hűséges, intuitív Rákoknak a legfejlettebb a megérző képességük. Ez a víz jegy olyannyira érzékeny, hogy azokra a kövekre érdemes fókuszálni, amik a pszichikus képességeket erősítik, és megvédik az energiáikat. A szelenit vagy a labradorit segít az intuíció erősítésében és az aura tisztántartásában, míg a vörös jáspis az érzelmi állóképességet javítja.


Forrás:

Fontos, hogy mivel az Oroszlánok állandóan csak másoknak adnak, ezért olyan köveket szerezzenek, amik az energiaszintjüket pótolják. A tigrisszem meg tudja adni ezt az energetikai támogatást azáltal, hogy fejleszti a kreativitást, míg a rózsakvarc erősíti az önelfogadást és az empátiát.


Forrás:

A Szüzek perfekcionisták, folyamatosan küzdenek a káosz és a rend erőivel, ami kimerítő lehet a számukra. Épp ezért azok a kövek a leghasznosabbak, amik megtartják az érzelmi egyensúlyt, hogy tisztán koncentrálhassanak a céljaikra. Az amazonit ezt meg tudja teremteni azáltal, hogy a külső és belső énedet összekapcsolja. Az ametiszt a pozitív energiákat erősíti, míg a fluorit eltünteti a pusztító gondolatokat.


Forrás:

A Mérlegek a kalandok, a nevetés emberei. Akkor a legboldogabbak, amikor a szeretteik veszik körül őket. Mivel egy Mérleg folyamatosan az egyensúly megteremtésére törekszik, olyan kristályokat érdemes keresni, amitől biztonságban érzik magukat. A tigrisszem, az ametiszt, vagz a vérkő is tökéletes ennek az elérésére.


Forrás: Eltökélt, energikus jegy, akik úgy tudnak fókuszálni a céljaikra, mint senki más. A kristályok segítenek megtalálni az egyensúlyt, hogy a fókusz ne váljon pusztítóvá. A rózsaszín turmalin erősíti a lágyabb, gyengédebb, nyugtató energiákat, míg az ametiszt erősíti a tisztánlátást és a spirituális segítséget.
Forrás: Új kalandok, utazás, új élmények sodrásában tapasztalod meg a szabadságot. Ez fárasztó lehet, ám a kristályok segíthetnek ezt az energiát pótolni. A lepidolit erősíti az állandóságot, ezzel visszatöltve energetikai raktáradat. A füstkvarc a negatív energiákat pozitívvá alakítja, míg a shungit a stresszt tudja csökkenteni.
Forrás: Félelem nélküli, hihetetlenül értelmes emberek, akik kevés, de megbízható baráttal veszik körül magukat. A Bakok jellemzően túl sokat várnak el maguktól, ezért a kristályok által érdemes az önelfogadást erősíteni. A rózsakvarc az önszeretetet növeli, míg a füstkvarc tökéletes kiegészítő lehet a negatív gondolatoktól való megszabaduláshoz.
Forrás: Ahelyett, hogy követnék a tömegeket, ezek a szabadszellemű, nyitott, radikális lázadók a falka elején vannak és általában a nagyobb dolgokra koncentrálnak. A kristályok segíthetnek a jelenben maradni, hogy kapcsolódjanak a felsőbb énjükhöz. Ennek a jellemzően individualista jegynek sokat tud segíteni a lepidolit, ami stresszoldó hatással bír, vagy az ametiszt, ami által fejlődhet az intuíció.
Forrás: Rendkívül érzékeny jegy, akik mind külső és belső harmóniára vágynak. Feltétel nélkül szeretnek, már-már jellemhibának is mondható, gyakran a saját szükségleteiket háttérbe szorítva szolgálnak másokat. A kristályok a leginkább abban segíthetnek a Halak jegy szülötteinek, hogy hogyan fejezzék ki magukat, és maradjanak energikusak. Épp ezért a tiszta kvarc kitűnő választás lehet, ami segít megtisztítani az energetikai teret.