Galéria

Lehet, hogy mindig rosszul értelmezted a testbeszéd jeleket?

Forrás:

Az órára nézegetés udvariatlannak hathat, mivel olyan, mintha valaki sietne, és nem akarna már ott lenni, ahol épp tartózkodik. Holott a leggyakrabban ez nem másnak a jele, mint annak, hogy totálisan zavarban van.


Forrás:

Egy punnyadt kézfogás sokak szerint jellemtelenséget sugall, pedig a testbeszéd elemzők szerint a túl laza kézfogással azt üzeni valaki, hogy nem igazán érdekled.


Forrás:

Nyugi, szó sincs arról, hogy amiatt ne tenné el közületek beszélgetés közben a növényt, a telefonját a beszélgető partnered, vagy mert távolodni szeretne, vagy épp nem vagy szimpatikus! Ez azért történik, mert nem akarja megzavarni a mondandódat azzal, hogy tárgyakat mozgat közben, vagy épp a személyes teredbe nyúlkál bele.

 


Forrás:

A normál személyes szféra kb. 45 centi és 1 méter között van, de ha valaki ennél közelebb áll, azt érezheted, hogy tolakodó, pedig ilyenkor nincs másról szó, mint hogy a bizalmadba akar férkőzni.


Forrás: Ha egy üzleti megbeszélésen ezt látod, elképzeled, hogy épp arra gondol az illető, ő milyen jól fog járni? Szó sincs erről.
Sokkal inkább azt jelenti, kissé negatív töltetet érez felőled, és a kellemetlenségét leplezi ezzel.