Galéria

Zenei stílusok, amik megküzdenek a szabadságért

Forrás: A Heavy metal leginkább durva stílusa miatt nem az emberek kedvence. Sokak szerint ez pusztán csak kiabálás. De a nagy rajongóik látják, hallják benne a zenéjüket és igen, kemények tudnak lenni, de hidd el, ha folyamatosan csak kritizálod, amit szeretnek, nem biztos, hogy téged fognak választani a végén.
Forrás: A techno zene egy géppel előállított, elektronikus zenei stílus. Leginkább egyedülálló hangokból áll, amit a művészek a felszerelésükkel raknak össze. Elsősorban szórakozóhelyeken vagy kifejezetten techno partikon lehet hallani. Sokan szintén azzal kritizálják, hogy ez nem zene, csak géphangokat pakolgatnak egymás után. Nos, ez egyáltalán nem így van, hiszen a techno megcsinálása pont olyan sok munka, mint egy másik átlagos zene elkészítése. Egyszerűen más módon nehéz, és különleges.
Forrás: Ez a műfaj egy Dél-Koreából származó zenei stílus. Általában dél-koreai bandák csinálják, de bőven akad szóló előadó is. Hazánkban is rengeteg rajongót találunk, de nagyobb arányban vannak jelen az utálók. Ennek legfőképpen nem is maga a zene az oka, hanem az előadók stílusa, ami sok ember világában nem fér bele a "normális" kategóriába (ami sokak szerint egyet jelent a "jó" kifejezéssel). Szomorú tény, hogy ebben a műfajban előszeretettel bántják inkább az előadót, mint magát a zenét, egyszerűen azért, mert különbözőek.