Galéria

Egészen meghökkentő, de ők lennének Hollywood szépségmaximalistái

Forrás:

Lady Gagáról egy időben tényleg az a hír járta, hogy talán ufó. Azóta minden téren bizonyított, imádjuk, hogy akár a dívát testesíti meg, akár egy őrült popsztárt, akár melegikonként tündököl vagy az AHS-ben rémisztget minket, ő mindig maximálisan tökéletes és a munkamoráljából sem hajlandó lejjebb adni.


Forrás:

Kylie Jenner valószínűleg sokkot kapna, ha egyszer nem tökéletes sminkben, tökéletes hajjal, kábító ajakvonallal és mesés, hatalmas szemekkel lépne a nyilvánosság elé. Ő maga a brand, így egy pillanatig sem sugallhatja azt, hogy átlagember lenne. Egy interjúban azt mondta, hogy reggel 5-kor kezdi a napját és soha semmit nem ad ki a kezéből addig, amíg azzal nem lesz elégedett.


Forrás:

Rihanna jellemzői az extravagáns outfitek és frizurák, a tökéletes smink, trendi körmök, a makulátlan bőr. És mindez úgy hat, mintha Barbados ajándéka lenne. Pedig komoly munka van ebben, nap mint nap. De, ha ez nem lenne elég, saját smink és fehérnemű birodalmat épített fel, amely még az énekesi karrierjét is überelte.


Forrás:

Paris Hilton legutóbbi Netflixes sorozatában láthattuk, mekkora maximalista: csipkekesztyűben és estélyiben paníroz. Persze Paris rá is tesz pár lapáttal az imidzsére, ennek ellenére tényleg minden helyzetben patika a megjelenése; és bizony a munkája is.


Forrás:

Cindy Crawford nemrég forgatta újra ikonikus Pepsi reklámját, és hihetetlen, de mintha megállt volna az idő. Minden idők egyik leghíresebb topmodelljeként pontosan tudja, hogyan kell ezt a természetes, üde hatást elérnie még ötven felett is és a munkában sem hajlandó leállni.


Forrás:

A maximalisták koronázatlan királynője Jennifer Lopez, aki mind az üzleti életben, mind a zene- és filmiparban jelen van. Érthetetlen, hogy tud ennyire hatékonyan helytállni ennyi területen, és mellette tényleg tökéletes a megjelenése. Mindig.