Galéria

Eláruljuk, mi számodra a tökéletes randihelyszín a csillagjegyed alapján

Forrás:

A Kosok imádják a kihívásokat, és a randikon is szeretnek hencegni a képességeikkel. Éppen ezért egy szabaduló szoba tökéletes randihelyszín, hiszen izgalmas, szórakoztató, a Kos pedig megvillanthatja az ügyességét, okosságát.


Forrás:

Ha Bika a csillagjegyed, akkor tuti, hogy imádod az elegáns, drága dolgokat, ami a kifinomultságot és a hatalmat jelképezi. Éppen ezért nem is tudsz jobb programot elképzelni egy pazar borkóstolónál egy gyönyörű borvidéken, aminek a hangulata konkrétan két perc alatt levesz a lábadról, így a randi már csak jól sülhet el.


Forrás:

Imádsz csacsogni, ismerkedni, és egyszerűen odavagy azokért, akik meg tudnak téged nevettetni. Nem szereted, ha egy randin túl vannak bonyolítva a dolgok, ezért pont elég számodra, ha beültök a kiszemelteddel egy szép bárba, és 1-2 koktél mellett el tudtok beszélgetni órákig.


Forrás:

Igazi romantikus lélek vagy, ezért valószínűleg a legtökéletesebb randi egy régi film megnézése lenne számodra egy autósmoziban. Ám mivel ősz van, ezért ezt a lehetőséget most picit pihentetnünk kell, helyette viszont szuper ötlet egy Duna-parti séta a csillagok alatt, miközben te és a kiszemelted eszegettek valami nasit. Cuki, romantikus és meghitt!


Forrás:

Mindened a szórakozás és persze az igazi izgalom! Az elved az, hogy mindegy, mit csináltok a randin, csak még véletlenül se legyen unalmas! Éppen ezért egy vidámparkban vagy kalandparkban maximálisan ki tudnál teljesedni, hiszen ki lenne elégítve az izgalom-faktor és a gyermeki éned is.


Forrás:

A Szűz csillagjegyűek mindenben IS tökéletesen akarnak teljesíteni, legyen szó az élet bármely területéről. Épp ezért olykor-olykor szeretnek új dolgokat is kipróbálni, hogy a végén kiderüljön, ebben is ők bizonyulnak a legjobbnak. Erre tökéletes lehet egy főzőtanfolyam, ami kihívásokkal teli, és közben még jókat is lehet szórakozni!


Forrás:

Igazi művészlélek vagy, ezért szinte biztos, hogy le tud venni a lábadról az, aki első randin egy színházjeggyel lep meg téged. Ha ráadásul zenész színházi előadást választ a kiszemelted, akkor valószínűleg másnap már az esküvői ruhádhoz keresel inspirációt a Pinteresten...


Forrás:

Igazi vadóc vagy, ezért nem szereted az unalmas randikat. Ha a kiszemelted elég okos, és a beszélgetéseitek során eléggé odafigyelt rád, akkor szinte biztos, hogy egy szuper koncertre fog elvinni téged. Előtte egy pohár bor mellett dumálhattok, hogy jobban megismerjétek egymást, a koncerten pedig együtt tombolhattok, hogy tényleg megtörjétek a jeget.


Forrás:

Imádod az izgalmat, a kalandot és a látványosságokat, ezért neked az utazás a mindened, DE TÉNYLEG. A legszuperebb randihelyszín tehát egy olyan város (akár külföld, akár belföld), ahol a Nyilas még nem járt, és ami eléggé felkelti az érdeklődését.


Forrás:

Imádod az állatokat, így ősszel pedig végre nem sülsz meg, ha kimész az utcára, így számodra tökéletes randihelyszín az állatkert. Miközben pedig szelfiztek az állatokkal és finomságokat esztek, észrevétlenül és mindenfajta erőltetés nélkül közel kerültök egymáshoz. Elég jól hangzik, igaz?


Forrás:

Bár az élet minden (de tényleg minden) területén arra törekszel, hogy egyedi legyél, és hogy ne menj a csorda után, a randizás viszont talán az egyetlen kivétel, itt ugyanis nagyon konzervatív vagy. Szereted a régi, tradicionális dolgokat, ezért egy vacsi + mozi kombóval nem lehet mellélőni nálad, főleg, ha a kiszemelted udvarias, lovagias és talpig férfi.


Forrás:

A szépérzéked igencsak kifinomult, szereted, ha a körülötted lévő dolgok tényleg igényesek és szemet gyönyörködtetők. Ráadásul igazi ínyenc is vagy, ha például a süteményekről van szó, így a tökéletes randihelyszín számodra egy impozáns és gyönyörű cukrászda, ahol sok-sok képet csinálhatsz az Instádra, közben pedig elképesztő finom sütiket eszel!