Galéria

Híres emberek, akik a nárcizmus mintapéldányai

Forrás:

Rihanna igazi ikonná nőtte ki magát, kedves kis popénekesből lett divat és kozmetikai nagyhatalom. A pletykák szerint ebben nagy szerepe van töretlen egójának, aki pedig ellene szegül, abból vámpírként szívja ki az életet. Azért így is imádjuk.


Forrás:

Mariah Carey a legbájosabb önimádó a földtekén. Olyan cukin adja elő a felsőbbrendűt, hogy senki sem utálja igazán. Nem ismer határokat, ami kell neki, azt megszerzi. Bármi is történjék vele, nincs az a bénázás, amit ne magyarázna ki.


Forrás:

Dolnald Trump a történelmi példa, hogy egy univerzum méretű egóval akár egy simlis üzletemberből is lehet az Amerikai Egyesült Államok első embere. Az viszont kiderült az évek során, hogy a nárcizmusa mögött komoly hiányosságok is húzódnak.


Forrás:

Matthew McConaughey az élő példa, hogy lehet jól is csinálni az önbizalom maximumra járatását. Persze ez nála tehetséggel is párosul, így tudja az egész világ, hogy Matthewtól nemcsak filmszerepekre számíthatunk, de könyvekre, életviteli tanácsokra is.


Forrás:

Beyoncé és Jay-Z rájött, hogy párosan szép az élet, ha az embernek szüksége van a világuralomra. A popipar szuperpárja mesterien kényezteti egymás nárcizmusát, és egyesített erejükkel semmi nem állhat az útjukba.


Forrás:

A végére egy pozitív példa, Adele, aki az önszeretetre váltotta ki korábbi komplexusait. A tehetsége önmaga számára is bebizonyította, bízhat a sorsában, bármit elérhet, ha hisz önmagában. Drámai fogyása után új albuma is megérkezett.