Galéria

8 dolog, amit mindenkinek tudnia kell a házasság előtt

Forrás:

"Menjetek el együtt nyaralni. Utazzatok, mielőtt összeházasodtok. A nehéz helyzetek megmutatják, valójában milyen is a másik személy."


Forrás: "Éljetek együtt legalább egy évet, mielőtt összeházasodtok."
Forrás: "Mindig legyél őszinte! Ha egyszer megtörik a bizalom, sosem tudod visszaszerezni. Még ha az őszinteség akkor és ott okoz is némi kellemetlenséget, hosszú távon jobban jársz, ha a párod bízik benned."
Forrás: "Beszélj a pároddal, mielőtt döntést hozol. Elmondani sem tudom, hány beszólást kapok a szingli barátaimtól, amikor azt mondom, 'megkérdezem a férjemet', mielőtt beleegyezek valamibe, pedig általában csak arról van szó, hogy rá akarok kérdezni, van-e bármi más betervezve, amiről elfeledkezhettem. Nem engedélyt kérek, hanem figyelmes vagyok vele szemben. Ez pláne fontos, ha gyerekeitek vannak. Nem, nem kérem meg a férjemet, hogy bébiszitterkedjen, de elég szemét dolog lenne azt mondani, hogy 'oh, én elmentem ma este. Érezd jól magad egyedül, néhány totyogós társaságban, anélkül, hogy előre szólnék!' Ő is ugyanilyen tisztelettel viselkedik velem."
Forrás: "A családba is beházasodsz. Még ha a párodnak távoli kapcsolata is van a biológiai családjával, vagy konkrét határokat szabott meg, vagy ha imádod őket és azt gondolod, hogy csodásak [az anyósodék]. A párod családja akkor sem fog mindent úgy csinálni, ahogy a tiéd, viszont innentől kezdve neked is van felelősséged irántuk. És még ha csodálatos is a kapcsolatotok a pároddal, a szülei akkor is hatással lesznek rátok. Figyelj oda arra, milyen emberek közé házasodsz be!"
Forrás: "Külön ágyban aludni egyáltalán nem rossz ómen, sőt a külön szoba sem, ha ez mindkettőtöknek jó. Nem leszek jó társa a páromnak, ha négy órát tudok csak aludni, mert egész éjjel horkolt, vagy ha a munkánk eltérő alvási menetrendet igényel, és várnunk kell egymásra."
Forrás: "A házasság nem jelenti azt, hogy soha többé nem fogod magányosnak érezni magad."
Forrás: "Ha eltűnnek a pillangók, a ti feladatotok az, hogy visszahozzátok őket."