Galéria

2021 legjobb halloweeni horrorfilmjei, méghozzá a Netflix kínálatából

Forrás:

A Night Teeth (Az éjszaka fogai) egy remek szereplőgárdával megalkotott fanyar történet, melyben szexi vámpírlányok éjszakai tivornyájába kukkanthatunk bele egy béna sofőr szemszögén keresztül. A film egyszerre véres és vicces, szóval a könnyedebb szórakozást kedvelők is simán megnézhetik.


Forrás:

A misztikus-szektás vonalon jön hamarosan a Sandman, amiben démoni erők szabadulnak el, mi pedig akarva akaratlan szerelmesek leszünk a földöntúli gonoszba. Letehetetlen sorozatnak ígérkezik!


Forrás:

Már nagyon vártunk egy jó tini horrort, és meg is érkezett. A Valaki van a házadban című filmben több tinisorozat szereplője visszaköszön, akiket más szériákban már megkedveltünk. Őket fogja halomra ölni egy sorozatgyilkos, aki mindig olyan maszkot nyomtat ki 3D-ben, amilyen az áldozata arca. És közben sorra derülnek ki a piszkos kis titkok a serdülőkről.


Forrás:

A Lock & Key első évada tarolt a Netflixen és végre itt a második szezon is. A rajongók tudják, hogy gyerek szereplők ide vagy oda, ez a sorozat valóban hátborzongató, különleges és egyedi koncepció a többi között.


Forrás:

A Mise éjfélkor egy igazi friss csemege a horror rajongóknak. Mind történetben, mind rendezésben és képi világban újat ad. Az első pár rész lassan indul be, de utána elszabadul a pokol. Már-már majdnem művészi alkotás, mély mondanivalóval a végén. Kötelezően ajánlott az őszre!


Forrás:

A Behatolás inkább pszichotriller műfajú, és csak azoknak ajánlott, akik szeretik a kliséket. A kedves házaspár új otthonába betörnek, az indíték pedig ismeretlen. Mindeközben eltűnik egy lány a környéken. A szálak persze összeérnek, és az egyedileg tervezett, okos ház titkai is feltárulnak.


Forrás:

A Senki nem szabadul élve egy angol misztikus horror, ami a végére igencsak átcsap vérengzésbe. A nagyvárosba érkező lány nem tudja még, hogy az albérlet, amit kivesz egy szellemtanya, ráadásul a férfiak, akik a ház fenntartói, időnként emberáldozatot mutatnak be egy különös lénynek.