Galéria

7 köröm inspiráció, ha nem tudod, hogyan nézzen ki a következő manikűröd

Forrás: Ha a stílusod Audrey Hepburn és Ariana Grande közé tudnád belőni, akkor imádni fogod ezt a visszafogott, mégis elképesztően elegáns manit, ami a fehér színtől lesz igazán hercegnős.
Forrás: Az előző fehér mintás körömnek bizony van egy barnásabb árnyalatú változata is, ami tökéletes választás az őszi hónapokban, főleg, ha igazi őszi színeket választasz a szettjeidhez.
Forrás: A vagányabb csajok egyszerűen odáig lesznek ezért a manikűrért, hiszen egyszer stílusos és vad, ráadásul maximálisan illeszkedik a 2021-es trendekhez.
Forrás: Elsőre nem gondolnád, hogy a zöld egy igazi őszi szín, pedig idén hatalmasat megy ez az árnyalat, és még a szezonban sem lehet kirobbantani a trendek közül. Ha egy fordított francia manikűrrel próbálod ki, garantált lesz a siker!
Forrás: Ahogy a zöld sem kizárólag a nyár színe, úgy a körmeidre nyugodtan választhatsz a hidegebb hónapokban is pasztell színeket! Ez a manikűr például tökéletesen fog passzolni az őszi szettjeidhez is!
Forrás: Nem csupán az erősebb árnyalatú zöld most hatalmas sláger, de ez a világosabb, már-már szürkésebb zöld is tuti siker! Mind ruhákban, mind manikűrben tökéletes választás!
Forrás: Természetesen nem telhet el az ősz egy igazi dögös bordó manikűr nélkül. Ezzel egyszerűen nem tudsz mellélőni, ráadásul szinte minden szereléshez tökéletesen fog passzolni!