Galéria

Híres szülők, akik a rivaldafénytől féltik a gyereküket

Forrás:

Justin Timberlakenek és Jessica Bielnek nincs baja azzal, hogy fotókat mutassanak a kisfiukról, Silahról. Viszont csak olyan képeket osztanak meg a nagyközönséggel, amin Silah arca nem látszik, esetleg maszkot visel.

 


Forrás:

Kristen Bell és Dax Shepard gyakran mesélnek a gyerekeikről, de a csemeték arcát mindig elhomályosítják a róluk készült képeken. Kristen Bell az Access Hollywoodnak azt mondta: „Nem akarjuk sehová kitenni a lányaink arcát, amíg elég nagyok nem lesznek ahhoz, hogy ők osszanak meg képet magukról…”

 

 


Forrás:

Amikor 2014-ben megszületett Emily Blunt és John Krasinski kislánya, Hazel John twitterre posztolt egy képet az újszülöttről a következő leírással: „Gyerekekről készült képeket csak a szülőknek lenne szabad megosztania. Nagyon örülök, hogy bemutathatom nektek Hazel-t!” A páros azóta nem osztott meg képet a kislányról és a családi életüket próbálják a lehető legtávolabb tartani Hollywoodtól.

 


Forrás:

Jessica Alba fiatalon kezdett színészkedni, de nem kívánja ezt az utat a gyerekeinek. A MailOnline-nak azt mondta: „Gyerekszínész voltam, ami a körülményeim miatt jól jött, de nagyon szerencsés vagyok, hogy a gyerekeimnek másfajta életet tudok biztosítani, olyat amilyenre nekem sosem volt lehetőségem. Hogyha egyetem után szeretnének művészettel foglalkozni az rendben van. Szerintem annál jobb művész lesz valaki, minél több tapasztalata van, nem akarnám, hogy bárki ebben a környezetben dolgozzon gyerekként.”

 


Forrás: Te tudtad, hogy Adelenek van gyereke? Ha nem, akkor ez azért van mert Adele egyáltalán nem mutatja meg a kisfiát a médiának. Angelo 2012-ben született és azt a pár fotót, amit meg lehet találni róla paparazzók készítették az énekesnő akarata ellenére…
Forrás:

Matt Damonnak három lánya van, akiket nem szeretne a szórakoztatóiparban látni. A színész a Hollywood Riporternek beszélt a témáról. „A nők helyzete más az iparban, mint a férfiaké. Egyszerűen brutális a számukra. A férfiaknak a szerepek 40 körül nagyon kedvezők lesznek. Ekkor kezdődik el igazán a karriered.”-mondta. „Megpróbálom távol tartani a lányaimat a színészettől.”


Forrás: Benedict Cumberbatch felesége Sophie Hunter három fiú büszke szülei, de erről csak képek árulkodnak, mivel a páros semmit nem oszt meg a médiával, ami a magánéletükkel kapcsolatos.
Forrás:

Britney jól tudja, hogy a hírnév mennyire megterhelő tud lenni. Valószínűleg pont ezért nyilatkozott úgy hogy „Ha a fiaim azt mondanák, hogy a szórakoztató iparban akarnak dolgozni, 30 éves korukig nem engedném ki őket a szóbájukból.”