Galéria

Ki lehet Daniel Craig után a tökéletes James Bond? 5+1 híres férfi, akik között ott lesz a nyertes is

Forrás:

Ha a rajongókon múlna, a Bridgerton által dobogóra ugrott Rege-Jean Page lenne a befutó, aki Hastings hercegét keltette életre a Netflix kosztümös sikerszériájában. Érdekesség, hogy vele indul újra Az Angyal című sorozat, ami anno Sir Roger Moore-t is az élre hozta, és ő így kapta meg Bond szerepét.


Forrás:

Cillian Murphy-re is sokan voksolnak, a tekintete hasonlóan rideg, mint Craigé. Ő mindenképp az északi típusú Bond megjelenést vinné tovább, és számos filmben bizonyított már, bár őt valamiért inkább egy gonosz szerepre találnánk tökéletesnek.


Forrás:

Richard Madden minden bizonnyal illeszkedik a következő Bond formájához: ismert színész, de nem túl nagy név még, tehát óriási ugrás lehetne ez számára. Megjelenése tökéletesen alkalmassá teszi 007-esnek, és a Trónok harcában, illetve A testőr sorozatban is szépen bizonyított már.


Forrás:

Akik rajonganak Craigért, azoknak valószínűleg Tom Hiddleston is feküdne minden szempontból. Csak rá kell nézni, született James Bond figura.


Forrás:

Amikor azt pedzegették, hogy az új Bond lehet akár nő, akár férfi, meleg, hetero, fekete, sőt ázsiai is, akkor merült fel Henry Golding neve. Ez azért elég meglepő húzás lenne a franchise-tól és sokan örülnének is.