Galéria

Booty Queens! Híres nők, akiknek a feneke megérne egy különdíjat

Forrás:

Sofia Richie a legendás zenész, Lionel Richie modell lánya, akinek feneke természetes módon formás és erős. Sofia idomait edzőjének, Kevin Mejiának köszönheti, aki brutális popsi tréninget tart számára, amit az Instagramon is meg szoktak mutatni.


Forrás:

Dua Lipa napjaink egyik legkedveltebb énekesnője, aki szép is, tehetséges is, tökéletes az alakja, és már filmszerepet is kapott. Feneke nem méretével, hanem feszességével és esztétikus alakjával tűnik ki.


Forrás:

Bella Hadid elárulta, hogy tökéjre szabott feneke komoly küzdelmek eredménye, mert súlya állandóan ingadozik, és ha fogy, akkor fenekének szép íve azonnal odalesz.


Forrás:

Cardi B pörgős nyelvével, odamondásaival és hatalmas, kerek fenekével is letette védjegyét. Egy interjúban elárulta, hogy utóbbi nem csupán a természet műve, huszonévesen fenék injekciózáson esett át.


Forrás:

Scarlett Johansson elképesztő alakját minden Marvel filmben megcsodálhatjuk, amikor a Fekete Özvegy bőrébe bújik. Elmondása szerint, kedvenc sporteszköze a kettlebell, ami kiválóan alkalmas farizom edzésre is.


Forrás:

Kendall Jenner a Kardashian-lányok legvékonyabbja, ennek ellenére feneke tökéletes. Ő nem az állítólagos implantátumoknak köszönheti formáit, hanem az izzadásra és méregtelenítésre esküszik, illetve a melegben végzett gyakorlatok formáló erejére. Így pl. a bikram jógát is imádja.


Forrás:

Sofía Vergara és a latin fenék. A színésznő melleire is méltán büszke lehetne, de legnagyobb kincsének mégis a természet adta, remekbe szabott hátsóját tartja, és rendszeresen ki is emeli azt outfittjeivel.