Galéria

Így néznek ki ma a H2O színészei

Forrás: A három sellőlány közül az egyik karaktert keltette életre Claire Holt, aki a H2O-ból a harmadik évad előtt távozott. Ennek egész egyszerűen az volt az oka, hogy nagyon hiányzott már neki Los Angeles és a családja, és a forgatás kezdetén nem tudta, hogy ilyen hosszú időre el kell költöznie onnan. A színésznő persze ennek ellenére imádta a sorozatot, bár elmondta, hogy szerinte elsősorban azért kapta meg Emma szerepét, mert nagyon jó úszó volt; színészkedni csak akkor, a forgatás alatt tanult meg. Ma már persze elég sok szerepet tudhat maga mögött, kezdve a Vámpírnaplóktól egészen a Pretty Little Liarsig. Az utóbbi időben viszont inkább a családjára fordította szabadidejét, hiszen nemrég második gyermeke is megszületett!
Forrás: Cleo sokak kedvence volt, Phoebe Tonkin pedig ennek köszönheti azt, hogy nem sokkal később sikerült befutnia Hollywoodban. A színésznő ugyancsak a vámpírok világában találta meg helyét, hiszen a Vámpírnaplókban és a The Originalsban is játszott. Ami magánéletét illeti, korábban Paul Wesley-vel randizgatott, szakításuk után viszont nagyon jó barátságban maradtak. Azóta nem sokat lehetett hallani szerelmi életéről, de júniusban elárulta Instagramon, hogy újra szerelmes, méghozzá Alex Greenwaldba, aki a Phantom Planet énekese. Ő korábban egyébként Brie Larsonnal járt jegyben, akivel tavaly év elején szakítottak.
Forrás: És meg is érkeztünk a harmadik sellőlányhoz, Rikkihez, aki karakán jellemével hamar közönségkedvenc lett. A három lány közül ő volt az, akinek a legkevésbé sikerült berobbannia a köztudatba, hiszen elsősorban kisebb sorozatokban kapott csak szerepet. Még a H2O forgatásán ismerte meg Jamie Timonyt, aki nem mellesleg Nate-t, az egyik karaktert játszotta a sorozatban, és hamar egymásba szerettek. 2016-ban derült ki, hogy eljegyezték egymást, ám azóta egyáltalán nem tudni a kapcsolatukról. Egyes információk szerint már szakítottak, amit alátámaszthat az is, hogy Cariba közösségi oldalán egyetlen közös képet sem találni róluk az elmúlt néhány évre visszamenőleg.
Forrás: Claire Holt távozásával a készítőknek muszáj volt behozniuk a történetbe egy új karaktert, hogy a sellők ismét hárman legyenek. Ekkor érkezett meg Indiana Evans a sorozatba, aki Bella karakterét keltette életre a képernyőn. Mióta véget ért a H2O, a színésznő elsősorban csak kisebb szerepeket tudott megszerezni, e mellett pedig dalszerzőként dolgozik. A közösségi oldalakról egy ideje már törölte magát, de annyit tudni, hogy egy ideje Alex Williams ausztrál színésszel randizgat.
Forrás: Lewis volt a lányok legjobb barátja, aki rögtön az elején rájött a titkukra, és mindent el akart követni azért, hogy rájöjjön, mi a sellőlét oka. Mindeközben pedig szerelmes volt Cleóba, akivel a sorozat ideje alatt hol együtt, hol külön voltak. Mióta véget ért a sorozat, ő is csak kisebb szerepeket tudott megcsípni, de magánéletében legalább nem lehet oka panaszra. Néhány éve találta meg a szerelmet, és azóta nagyon boldog barátnője mellett.
Forrás: Ash alakította a sorozatban a parti büfé vezetőjét, akibe Emma szép lassan bele is szeretett. A színészt a Hős legendájában, a Menekülj-filmekben és a Hindsight című sorozatban is láthattad, az utóbbi időben pedig a zenélésre is nagy figyelmet fordít. Magánéletét viszont nagy titokban tartja, így nem tudni, jelenleg egyedülálló-e vagy sem.
Forrás: A H2O sorozatban mindenkinek jutott egy romantikus szál, Zane, az ügyeletes rosszfiú pedig Rikki szerelmét alakította. A színész a sorozat befejeztével csak kis mellékszerepeket kapott, legnagyobb fogása 2018-ban érkezett, amikor a Meghan és Harry szerelméről szóló filmben megkapta Vilmos szerepét. A jobb oldali kép a forgatáson készült róla. Néhány éve él boldog kapcsolatban, barátnőjéről előszeretettel posztol is, de még a nevét sem igazán árulta el követőinek.
Forrás: Isabella megjelenésével a készítők egy új férfi karaktert is behoztak a képbe, akit Luke Mitchell alakított. Persze mindez egy új romantikus szálat is jelentett. A színész a S.H.I.E.L.D ügynökeiből, az Otthonunk, valamint a Rejtjelek című sorozatból is ismerős lehet, hamarosan pedig két új filmje is megjelenik. Ami párkapcsolatát illeti, 2009-ben egyik kollégájával, Rebecca Breeds-szel kezdett randizni, 2013-ban pedig össze is házasodtak.
Forrás: Charlotte a második évadban jött össze Lewis-szal, és a lányok ellenségét alakította, aki folyton próbált keresztbe tenni nekik. Érdekes, hogy a H2O előtt több szerepet zsebelt be, mint utána, sőt, az utóbbi években nem is igazán láthattad őt új sorozatban vagy filmben. A színésznő viszont most új célokat tűzött ki maga elé, profi tánctudását pedig koreográfusként kamatoztatja.