Galéria

Híres nők, akik szerint a fiatal partner az öregedés ellenszere

Forrás:

Britney Spears és most már vőlegénye, Sam Asghari 2016 -ban jöttek össze, a "Slumber Party" című dal videoklipjének forgatásán. Spears most 39 éves, míg Asghari 27 esztendős, kettejük között 12 év van.


Forrás:

Kate Hudson és jelenlegi párja, Danny Fujikawa zenész között 7 év a korkülönbség. 2017 óta alkotnak egy párt, lányuk 2018-ban született, de Kate-nek van két fia még korábbi kapcsolatából.


Forrás:

Courteney Cox párja 12 évvel fiatalabb nála. Az 56 éves Jóbarátok sztár és a 44 éves Snow Patrol zenész, Johnny McDaid 2013-ban jöttek össze, de szakítottak, majd 2015 óta ismét együtt vannak.


Forrás:

A rajongók nagyon meglepődtek, amikor Priyanka Chopra elkezdett járni a nála 10 évvel fiatalabb Nick Jonasszal. A pár azóta összeházasodott (2018) és boldogabbak nem is lehetnének.


Forrás:

Shakira írt egy dalt férjéről, Gerard Piqué focistáról, és ez a korkülönbségükre utal. A "23"-as szám a szövegben nem maga a korkülönbség, hanem az, ahány évesen megismerte a sztár futbalistát. Az énekesnő és férje között 10 év van.


Forrás:

A kortalan bájjal megáldott Gabrielle Union 49 évesen majdnem tíz évvel idősebb, mint férje, a 39 éves volt NBA-játékos, Dwyane Wade. A pár 2014-ben házasodott össze, és 2018-ban született meg lányuk, Kaavia. Union mostohaanyja Wade három másik gyermekének is.


Forrás:

Bár itt nincs fiatalabb pasi, de tény, hogy Holland Taylor és Sarah Paulson színésznők között van a legnagyobb korkülönbség mostani listánkon: 32 év. A sztárok 2015 óta vannak nagy szerelemben.