Galéria

Új galéria (2022. 08. 10)

Forrás: Kezdőbetűs nyaklánc

Bizony, nem Carrie Bradshaw volt az első, aki imádta a névvel vagy kezdőbetűvel ellátott nyakláncokat. Ezzel ugyanis Diana hercegné is így volt, aki először 1980-ban viselte az ikonikus nyakláncát. (Tök normális, ha azonnal be akarsz egy ilyen darabot szerezni!)


Forrás:

Diana hihetetlenül fontosnak tartotta, hogy az egész szettje tökéletesen passzoljon színben, ezért sokszor lehetett látni, hogy ehhez még a harisnyája is igazodott. Bár Katalin nem hord színes harisnyákat, de köztudott, hogy ő is elképesztően ügyel arra, hogy például a kalapja ugyanolyan színű legyen, mint a ruhája.


Forrás:

Talán az egyik legszokatlanabb trend, amit Diana elindított, hogy egyszerre két karórát is viselt (ugye, hogy még ez is tökéletesen áll neki?!). Állítólag ennek a sztorinak romantikus vonulata van, ugyanis a hercegné rendszeresen felajánlotta Károlynak, hogy ő póló meccsen van, addig vigyáz az órájára.


Forrás: Nyaklánc, másképp...

Ki az, aki ennyire tökéletesen és stílusosan tud kinézni úgy, hogy a nyakláncot a hátán hordja? Figyelem, csak ebben a formában néz ki jól a nyaklánc háton hordása, máshogy inkább ne próbáld meg!


Forrás: Különböző színű kesztyűk

Lady Di imádott kísérletezni, ha a divatról volt szó, így nem egyszer lehetett látni különböző színű kesztyűket viselve. De most komolyan, hogy lehet, hogy ez is tökéletesen elegáns és stílusos hatást kelt? Imádjuk, 10/10!


Forrás:

Az egyik legérdekesebb apró kis részlet Diana stílusával kapcsolatban, hogy előszeretettel hordott szemüveget, annak ellenére, hogy köztudott, hogy a hercegné nem volt szemüveges. Ezek után pedig 100%, hogy csak és kizárólag divatból hordta ezeket a darabokat a szettjei kiegészítése miatt.