Galéria

4 tipp, ami segít rétegezni a ruháidat 2021 őszén

Forrás:

A boltokat szinte elözönlötték a többrészes szettek, most megint trendi a kosztüm. Ráadásul ezekben az a jó, hogy az alsórészt és a blézert külön-külön és együtt is hordhatod, így sok variációra van lehetőséged. A túl színes és mintás darabokhoz elég egy egyszerű ing vagy póló, a hidegebb napokon pedig egy kabát sem árt. Persze a harisnya vastagságát is érdemes az aktuális időjáráshoz igazítani.


Forrás: A kiskutya nem, de a sál is egy plusz rétegnek számít, amiről sokan megfeledkeznek. Pedig egy ilyen egyszerű kiegészítőt sokféleképpen lehet variálni és a mintájától függően egy egyszerű összeállítást is izgalmassá tud varázsolni. Bátran viselj kendőt vagy sálat a pulcsid felett is, ne csak akkor, ha épp kabátban vagy!
Forrás: Az övre nagyjából ugyanaz érvényes, mint a sálra, hiszen sokan nem tudják, de tökéletesen alkalmazható réteg, ami ráadásul kiemeli az alakot, ami az őszi ruhák alatt megbújik. Egy egyszerű ing és fekete szoknya kombinációját dobd fel egy kockás zakóval, és a derekadra köss egy vastagabb övet. A hatás nem marad el.
Forrás: 2021-ben nemcsak az ősz színei tartoznak a divatos színek közé a hideg hónapokban, hanem a vibráló árnyalatok is. Ez szuper hír azoknak, akik nem szeretik a komor, sötét darabokat, hanem inkább a vidámságra szavaznak. Persze nem kell azonnal a boltba rohanni, hogy pink pulcsid legyen, elég, ha csekkolod a nyári darabokat a gardróbodban, lehet, hogy találsz egy-két vastagabb vagy hosszabb színes ruhát, amit megfelelő rétegezéssel be tudsz építeni ősszel is az öltözködésedbe. Mondjuk egy erős színű pulcsival kiegészítve nyert ügyed van.