Galéria

Nem is gondolnád, hogy milyen hasznos, ha ez a beauty termék mindig a táskádban van

Forrás: A hidegebb időben könnyen roncsolódhat a hajad, főleg, ha egy igazán rohangálós napod van. Ilyenkor szuper ötlet, ha magadnál tartasz egy kis méretű, praktikus és ápoló hajpermetet, amitől nem csak gyönyörű, de hihetetlenül finom illatú is lesz a hajkoronád!
Forrás:

A pandémia megtanított minket arra, hogy MINDIG legyen nálunk kézfertőtlenítő, ősszel pedig csak még fontosabbá válik, hogy ügyeljünk az egészségünkre. A Vichy terméke pici, így elfér a legkisebb táskádban is, ráadásul nem hagy maga után semmilyen ragacsos érzést vagy kellemetlen szagot!


Forrás:

Ha te is megszállottja vagy a sminkelésnek, akkor fontos, hogy napközben is tudj igazítani a külsődön, főleg, ha hosszú órákig vagy az irodában. A Clinique terméke nem csak azért szuper, mert pillanatok alatt tökéletes bőrképet kapsz, de még egy cuki tükör is van benne, hogy egy percet se vesztegess egy rohangálós napon.


Forrás:

Talán az egyik, ha nem a legmeglepőbb termék ez a C-vitaminos szérum, hiszen azt gondolnánk, hogy szérumozni csak otthon lehet. Pedig, ha inkáb a természetességre voksolsz, és nem hordasz sminket, ha elmész valahova, akkor egy hosszú nap során mosd le egy kis langyos vízzel a pofidat, és tegyél fel egy kis C-vitaminos szérumot! Garantáltan ragyogó és friss bőrrel fogod folytatni a napot!


Forrás:

Ha már ősz, akkor nem lehet megfeledkezni a kézkrémekről, hiszen a szeles idő együtt jár a kiszáradt, repedezett kezekkel. Az egyik legjobb választás egyértelműen a The Body Shop most már ikonikusnak számító Vanilla Pumpkin kézkrémje, ami egyrészről szuperül hidratál, másrészről pedig isteni illata van. 10/10!


Forrás:

Fontos, hogy ősszel az ajkaink hidratálásáról se feledkezzünk meg, erre pedig tökéletes választás az Eucerin ajakbalzsamja, amivel tökéletesen táplált és gyönyörű ajkaid lehetnek.