Galéria

Ismert emberek, akiket kitiltottak tévéműsorokból - Indokok leleplezve

Forrás: A The Tonight Show-ban nem szívesen látott vendég már Joan Rivers, akit eredetileg meg sem akartak hívni, de annyira erőszakos volt, hogy aztán bekerült a műsorba. Mikor nagy nehezen szerepelhetett, akkor sem tudott viselkedni a hostok szerint, így tiltólista lett a történet vége.
Forrás: A Spring Breakers rendezője nagyon kínos helyzetbe keveredett: A The Late Show with David Letterman című műsor kulisszái mögött turkált Meryl Streep táskájában. A műsorvezető visszarakatta a kivett dolgokat, elküldte a rendezőt, és többet nem hajlandó vendégül látni.
Forrás:

A Daily Show with Jon Stewart című műsor házigazdája árulta el, hogy a legrosszabb vendége valaha Hugh Grant volt, de annyira vészesen viselkedett, hogy többet nem hajlandó meghívni. Diktátorkodott, mindenkit szidott, és kellemetlenkedett. A műsorvezető szigorú tiltólistára tette.


Forrás: Anderson Cooper beszélgetős műsorába be nem tehették a lábukat Kardashianék, akkor sem, ha valami nagy dolog történt, mert a műsorvezető annyira utálja őket, hogy látni sem szerette volna a műsorban.
Forrás:

Piers Morgan showjába azért nem mehetett vendégeskedni Madonna, mert túl sokszor veszik össze hírességekkel, köztük korábban Piers Morgannel is. Annyira a bögyében van az énekesnő a műsorvezetőnek, hogy volt, hogy csak úgy kiírta Twitterre, hogy jó reggelt Madonna, még mindig ki vagy tiltva a showműsoromból.


Forrás: Kristen Bell szerelme a Conan showba nem mehetett jó ideig, ugyanis az előzetes interjút totál részegen csinálta meg, majd elaludt egy hotelben. Reggel épp, hogy beesett az adásba, de nem tudott reagálni a kérdésekre, hiszen nem emlékezett, részegen milyen sztorikat mondott el. Még egy dohányzóasztalt is véletlenül eltört. Conan O'Brien elég ideges volt, ezért kitiltotta, de mióta józanul él, ismét szívesen látják a tévéműsorban.