Galéria

6 dolog, ami valószínűleg megtörtént a Harry Potterben, de szerencsére gyerekként nem vettük észre

Forrás: A Harry Potterben a festmények, fotók, képek és újságok mind mozgóképek voltak, így hát valószínű, hogy a varázslóvilág pornómagazinjaiban is maguktól mozogtak a képek. Tehát véletlenül megláthattak egy-egy pornóvideót a varázslótanoncok akaratlanul is.
Forrás: Hormonoktól túlfűtött tinédzsereket varázslatokra tanítani, amelyekkel akár a külsejüket is átvarázsolhatják, igencsak veszélyes. Valószínű, a tanoncok a saját kis "varázspálcájukat" is megpróbálhatták nagyobbá tenni egy-egy növesztő varázsigével - de szerencsére Rowling ezt nem fogalmazta bele a könyvekbe.
Forrás: Ha lett volna szó szexről a HP-könyvekben, TUTI, hogy kipróbálták volna a varázsló párok, hogy milyen magukkal lefeküdni, azaz egymás haját Százfűlé főzetbe dobták volna, és testet cseréltek volna a párok egy-egy menetre.
Forrás: Elhagyott a pasi? Akkor mehet rá egy olyan varázslat, amitől majd hetekig képtelen lesz használni a péniszét - Vajon melyik fiatal boszorkány ne csinálta volna ezt meg...?
Forrás: Ron tini évei elejét patkányával egy szobában töltötte, a patkány testében pedig ugye Peter Pettigrew lakhatott. Mit csinál általában egy tinifiú a szobájában? Na, igen, pont azt. És Pettigrew mindent látott...
Forrás: Hagrid egyik szülője óriás volt, a másik normál méretű ember. Azt a bizonyos aktust akkor hogy is kell elképzelni? Sehogy sem tűnik kivitelezhetőnek.