Galéria

Ők azok a híres apák, akik jobban örültek volna, ha eltitkolt gyermekük létezésére nem derül fény

Forrás:

Eddie Murphy kezdetben tagadta, hogy köze lenne a Spice Girls-ből ismert Mel B várandósságához. Azt mondta, majd akkor nyilatkozik érdemben, ha „kibújt a gyerek” és elvégeztették az apasági vizsgálatot. Ez a kijelentés nagyon rosszul esett az énekesnőnek, már csak azért is, mert Angel, a kislány bizony Murphy gyermeke.


Forrás:

Az énekes először nem volt hajlandó beismerni, hogy Alexis Adamas-szel közös gyermeke lenne. Ő is csak az apasági teszt után volt hajlandó elfogadni a tényt, hogy bizony van egy fia. Állítólag fizeti a gyerektartást, de semmilyen szín alatt nem akar a kisfiúval találkozni.


Forrás:

Arnold bizony megcsalta a feleségét, mégpedig a házvezetőnőjükkel. 9 hónapra rá aztán megszületett Joseph, akit az izomkolosszus megpróbált eltitkolni felesége elől. Maria viszont sosem volt egy buta nő, rájött a titokra, akkor pedig Arnold bevallotta félrelépést. Fiát akkortól a nyilvánosság előtt is felvállalta.


Forrás:

Eric Clapton érző szívű apa volt, még ha titkon született gyermekével nem is tartotta a kapcsolatot. Az eltitkolt kisfiú élete viszont nem tarott sokáig: 4 évesen kiesett az ablakon és meghalt. A temetésen megjelenő sztár kezét viszont egy másik gyerek markolászta, melyet a sajtó azonnal észre is vett. Ruth volt az, Clapton másik eltitkolt gyermeke.


Forrás:

Középiskolai szerelmétől született lánya az Apple alapítójának, de se a lány nevelésében nem volt igazán hajlandó részt vállani, se kötelékük elismerésében. Neki a munkája volt a mindene. Lisa Brennan-Jobs egyszer azt nyilatkozta: „Nyilvánvalóan nem voltam elég meggyőző apámnak, hogy én a lánya lennék.”