Galéria

Kipróbáltam 4 különböző hidratáló krémet az őszi hónapokra, most elárulom melyik vált be a legjobban

Forrás:

Ha nem csíped a klasszikus krém állagot, de mégis fontosnak tartod a bőröd hidratálását, akkor szó szerint neked lett kitalálva az Artistry gélkrémje. Ez a termék maximális hidratáltságot biztosított számomra olyan rohangálós napokon is, amikor kint is voltam (és HIDEG VOLT), és az irodában is huzamosabb időt töltöttem. A bőr védekező képességét ráadásul maximálisan erősíti a környezeti hatásokkal szemben, hála a benne található gránátalmának, ráadásul tökéletesen előkészítette a bőrömet a sminkeléshez!


Forrás:

Ha a te bőröd is könnyen válik érzékennyé, főleg az időjárás változásaitól, akkor nagyon fontos, hogy egy kellően nyugtató terméket használj nap, mint nap. Az Aloe Vera pedig egyértelműen az egyik leszuperebb nyugtató hatású hatóanyag, a The Body Shop terméke ráadásul vegán és állatkísérlet-mentes is, így a megvásárlásával még a környezetért is tettél! Menő, igaz?


Forrás:

És igen, még mindig az érzékeny és allergiás bőrnél tartunk (fel a kezeket, ha más is emiatt szenved, nem csak én!), erre pedig egyértelműen a legjobb választás egy La Roche-Posay krém, hiszen a márka elkötelezett híve annak, hogy szebbé és könnyebbé tegye az allergiás és érzékeny bőrű emberek életét (YAY!). Ez a termék ráadásul megújult, gazdag krémtextúrájának köszönhetően pedig még a nagyon száraz bőrűek is nyugodtan használhatják!


Forrás:

Egy picit csaltam, ez a termék ugyanis nem kifejezetten krém, viszont annál inkább hidratáló! Alapjáraton imádom a Vichy márkát, de ezt a terméket már régóta ki akartam próbálni, és hát a megérzéseim nem csaltak; maximálisan bevált! Már az első alkalom után éreztem, hogy teltséget ad és erősíti a bőrömet, amely ezáltal napról napra üdébb és ragyogóbb lett. Ezek után még jobban fogom imádni a Vichy Termálvizet és a hialuronsavat!