Galéria

5+1 tanács a barátnőimtől, ha jó akarsz lenni az ágyban

Forrás: Komolyan fiúk! Az az orgazmus tudjuk, hogy jó, de a szex nemcsak arról a pillanatnyi eufórikus érzésról szól, hanem arról, hogy kölcsönösen örömet szerezzetek egymásnak, hogy élvezzétek. Sajnálattal közlöm, de nekünk picivel több idő, több érintés és több szenvedély kell a magas C kinyögéséhez.
Forrás: Na már most a szex csodás és elképesztő tud lenni, ha két ember szereti egymást, de amikor egy nőtől elvárjátok, hogy törödjön veletek, meleg ételt tegyen az asztalra és még kívánjon is, akkor nem árt néha megdicsérni. Ez lehet egy kedves bók, a kedvenc csokink vagy csak egy péntek esti meglepi mozi. El se hiszitek, hogy ezekekkel az apróságokkal az egekbe tudjátok növelni a libidónkat.
Forrás: Ja, nagyon romantikus szeretkezni, meg nézni egymás szemeit, de egy falhoz vágós, hajtépős szex bizony nagyobb élmény tud lenni. Kicsit pörgessétek fel a fantáziátokat. És okozzatok meglepetést.
Forrás: Oké! Öntsünk tisztavizet a pohárba! Tényleg sokkal könnyebb elmennünk úgy, hogy mi vagyunk felül. De azért ne lustuljatok már bele. Attól, hogy alul vagytok, még nem azt jelenti, hogy eljött a TV nézés ideje. Van két kezetek, amit sok mindenre lehet használni
Forrás: Akárcsak nektek fiúk, nekünk is sok mocskos vágyunk van. Korbács, dildó, édeshármas és még sorolhatnám. 2021-ben már nem szégyen kicsit nyitottabban gondolkozni, ha egy kapcsolatról van szó.
Forrás: Hiába a jó szex, a humor és a közös célok, ha közben nem kapcsolódtok ki. És itt nem feltétlen a Netflixes estékre gondolok. Nézzetek ki egy wellnesst, menjetek sziklát mászni, túrázni. Ezek a programok csupa újdonságot képesek vinni a kapcsolatotokba, és persze a szexbe is.