Galéria

Megérkeztek a legmenőbb téli körmök, amik hódítani fognak idén

Forrás: Ha nem szereted a túl feltűnő rózsaszín árnyalatokat, akkor a mályvát mindenképpen ki kell próbálnodtélen! Ha kicsit bevállalósabb vagy, akkor a csillogósabb, fényesebb változatára is igennel szavazol, amivel garantáltan hatalmas sikered lesz minden év végi összejövetelen!
Forrás: Bizony, a csillogó körmök nagyot fognak menni a téli hónapokban, úgyhogy a kedvenc árnyalatodban egyszerűen kötelező bevállalnod! Az ezüst pedig nem meglepő módon hihetetlenül trendinek fognak számítani télen, így, ha a csillogást és az ezüstöt összemixeled a körmeiden, akkor egyszerűen nem fog tudni mellélőni!
Forrás: Ki mondta, hogy a barna árnyalatok csak ősszel menők? Idén télen ugyanis hatalmas divat lesz a kávé különböző árnyalatait a körmeinken viselni, amelyek tökéletesen fognak passzolni a hidegebb időben imádott szettjeidhez!
Forrás: A királykék, már a nevéből adódóan is előkelő, télen pedig a hidegebb árnyalatú rucikhoz egyszerűen tökéletes választás! Ha tehát valami igazán elegáns, mégis merész és feltűnő színre vágysz köröm fonton, akkor szinte kötelező beújítanod a királykéket!
Forrás: Ki mondta, hogy a zöld csak és kizárólag a melegebb időkben szuper választás manikűr ügyileg? Idén télen az egyik legtrendibb szín lesz ez a halványabb, már-már szürkés zöld, amit lazán kombinálhatsz hasonló színű ruhákkal! 10/10!
Forrás: Miután pedig a zöldet is hivatalosan téli színnek nyilvánítottuk, miért állnánk meg itt? Ha imádod a vibráló, harsány színeket a kömeiden, van egy jó hírünk; nem kell megvárnod a tavaszt, hogy vadító rózsaszín körmöket hordhass, ugyanis idén télen az egyik legtrendibb színnek fog számítani a pink! Elég menő, igaz?