Galéria

Ezek Katalin hercegné kedvenc ételei

Forrás: Nem csak Katalin, de három gyermeke is óriási tészta rajongó - a sajtos tészta örök kedvencük, és imádnak együtt főzni édesanyjukkal, vagy épp pizzatésztát gyúrni. 
Forrás: Vilmos herceg korábban elárulta, hogy ő és Kate nagy sushi -rajongók, és állítólag imádnak kísérletezni például a tenger gyümölcseivel is. 
Forrás: Katalin és Vilmos 2011-es esküvője után az egyik menü a bárány volt, és Kate azóta is szívesen készít ilyet a családjának. 
Forrás: Katalin pár éve elmesélte, hogy az első karácsony, amit a királyi családdal töltött Sandringhamben, nagy fejtörést okozott neki, mert fogalma sem volt, mit ajándékozzon II. Erzsébetnek. Ekkor döntött úgy, hogy nagymamája titkos csatni recepjét fogja használni, és csatnit készített ajándékba, aminek állítólag nagy sikere volt. 
Forrás: 2014-ben lencsevégre kapták a hercegnét, amint egy kosármeccsen pattogatott kukoricát eszeget férjével - állítólag ez a kedvenc nassolni valója.
Forrás: A hercegnétől nem áll távol a húsevés, ám az utóbbi években amennyire lehet igyekszik húsmentesen étkezni - kedvencei a vega fogások.