Galéria

Híres férfiak, akiknek nagy szerszáma van

Forrás: A jóképű színészről évekig pletykálták, hogy óriási férfiassága van, míg egy szép nyári napon, úgy döntött, hogy meztelenül indul evezni a párjával, Katy Perryvel, amelyről annak rendje és módja szerint minden fotós képet készített. Azóta pedig nemcsak legenda, hanem igazi látványosság lett a sztár testrésze.
Forrás: A zenész minden bizonnyal büszke magára, ugyanis évről évre sikeresebb. Filmekben is szerepel, számai pedig a Top listák slágerei között szerepelnek. De, ha ez nem lenne elég egy nyaralása során mindenki számára nyilvánvaló lett, hogy nemcsak a tehetsége, hanem a házi kolbásza is óriási nagy.
Forrás: Sajnos szemmel látható bizonyíték nincs, hogy mennyire biztos az információ, de a Trónok harca forgatásai során Emilia Clark elárulta, hogy még életében nem látott ilyen nagy péniszt. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit szólt ehhez Momoa felesége, Lisa Bonet?!
Forrás: A színész a Szégyentelen című film forgatása során vált meg az összes ruhájától és mutatta meg, mi is van a lába között. Az biztos, hogy abban az évben szinte minden díjátadón beszédtéma volt méretes férfiassága, amelyet Zoe Kravitz és Alicia Vikander is megcsodálhatott már.
Forrás: Az egykori focistáról több szeretője is kikotyogta, hogy óriási pénisze van. Legfőképpen a leghíresebb, Rebecca Loss, aki szerint nincs szebb és nagyobb férfiasság Beckhaménél. A sztár persze tagadta, hogy bármi is igaz lenne a volt asszisztens állításaiból.