Galéria

Magyar sztárok, akik igazi kaméleonok

Forrás: Az énekesnőt barna hajjal ismerte meg a közönség a Megasztárban, majd láthattuk hosszú feketével, szinte kopaszon, platinaszőkén, hosszú szőke tincsekkel, gyakorlatilag alig volt stílus, amit nem próbált ki, és a legjobb benne, hogy mind ugyanolyan jól állt neki.
Forrás: Főként munkái miatt változtatja meg gyakran a haját Palvin Barbi. A modell sosem csinál nagy ügyet abból, ha néha sötétebb, néha világosabb tincsekkel kell megjelennie, büszkén bevállal merészebb hajviseleteket is.
Forrás: Aki egy hosszabb tévéműsor alatt is tud hetente megújulni: Ördög Nóra. A műsorvezető rengeteg öltözködési- és frizura stílust kipróbált már, és mindegyikben ugyanolyan fantasztikusan mutat.
Forrás: Rövid, melíros, vagány és hosszú, szőke göndör fürtökkel épp ugyanannyira csinos, sőt, X-Faktor háziasszony korszakában akár rózsaszín parókákkal vagy vad sminkekben is láthattuk. Raminak pont ugyanolyan csodásan áll a teljesen natúr megjelenés, mint mikor totál glam dívaként láthatjuk.
Forrás: Zsófi is kipróbálta már a hajával, amit csak lehet, szőke, barna, rövid, hosszú, most épp a szőke és a barna közti átmenet mellett döntött. Bármit is tesz frizurájával vagy öltözködésével, mindig csodásan fest.