Galéria

3 csillagjegy, amelyik szórja a pénzt - és 2, amelyik túlságosan is spórol

Forrás: Mérlegként mindig egyensúlyra törekszel, na de az anyagiak terén ez nem megy neked túlságosan. Mindig is fontosnak tartottad, hogy szép dolgok vegyenek körbe, ezért az otthonod csinosítására nem sajnálod a pénzt. Az elektronikai újdonságok is nagy izgalommal töltenek el téged, ezért nem egyszer megesett már, hogy úgy vettél telefont vagy laptopot, hogy igazán nem is volt rá szükséged. Hirtelen felindulásból szeretsz vásárolni, mondván, hogy ez a jövőben biztosan befektetés lesz, de szíved mélyén tudod, hogy ez azért nem mindig van így.
Forrás: A zodiákus legromantikusabbja anyagiak terén nem olyan összeszedett, mint azt sokan mások hiszik. Számodra a vásárlás lelki terápiával ér fel, és ha rossz napod volt, gyakran egy új ruhával, könyvvel vagy lakberendezési tárggyal dobod fel a hangulatodat. Azt vallod, hogy ha egyszer megdolgoztál a pénzért, arra költheted, amire akarod, de nem egyszer érezted már azt a hónap végén, hogy túlmentél a határon.
Forrás: Igazi álmodozó vagy, és emiatt sokszor nem gondolod végig kétszer, hogy mi az, ami belefér nálad a keretbe! Nem egyszer mondtál már igent egy nagy bulira vagy utazásra úgy, hogy végig sem gondoltad, mennyi pénzed van rá valójában! Azt vallod, hogy egyszer élünk, szóval ha megkívánod azt a drága kávét, miért hagynád ott? Csakhogy a te esetedben nagy igazság, hogy sok apró költekezés hamar túl sok lesz!
Forrás: Neked hosszú távú terveid vannak, amibe azt is beletervezted, hogy mennyi pénzt tudsz megspórolni ezek megvalósítására. Sosem értetted, hogy mások miért költik el a pénzüket hirtelen felindulásból, hiszen ha előre átgondolod, mi fér bele, nem érhet váratlan meglepetés. Emiatt viszont megesik, hogy még önmagad kényeztetésére sem költesz, és hiába van kedved moziba vagy szórakozni menni, a spórolás miatt mondasz nemet.
Forrás: Te az az ember vagy, aki élete során nem egyszer már listát is vezetett a havi költekezéseiről. Szeretsz odafigyelni a részletekre, és nagyon utálod a negatív meglepetéseket, ezért a pénzügyek terén is mindig összeszedett vagy. Ha valami nem fér bele, egyszerűen megálljt parancsolsz magadnak, mert tudod, hogy hosszú távon meglesznek a következményei a spórolásnak. Csak ne feledkezz meg időnként arra is költeni, ami boldoggá tesz!