Galéria

4 trend, amit Katalin hercegné többé már nem visel, de felváltotta valami mással

Forrás:

Minden nőnek vannak olyan táskái, amibe szinte minden elfér. Katalin is imádta ezeket a darabokat egy évtizeddel ezelőtt, ám azóta teljesen száműzte a mindent elnyelő, vállra akasztható verziókat.


Forrás:

A hercegné az apró, kifinomult darabok híve lett, amiben maximum egy telefon, egy zsepi és egy rúzs fér el. Rengeteg táskával büszkélkedhet, így minden szettjéhez megtalálja az igazán passzoló darabot.


Forrás:

Nem azért vált meg tőle, mert ne lenne divatos a fehér farmer, egyszerűen csak lecserélte sötétebb verziókra. Katalin igyekszik elkerülni minden kellemetlen helyzetet, ami egy hivatalos esemény során történhez, így a fehér farmer száműzése nem is tűnik olyan illogikus lépésnek. Elég, ha beleül valamibe vagy véletlenül leeszi azt, máris megvan a bulvárlapok új témája, amin élcelődni lehet...


Forrás:

A laza, hétköznapi viseletek közül a kék farmerért rajong leginkább a hercegné, de emellett gyakran visel bézs, sötétkék és akár rózsaszín nadrágot is.


Forrás:

Azért valljuk be, ez a lábbeli nem igazán hercegnéhez méltó, nincs benne semmi elegancia. Katalin a kényelem miatt választotta annó, ám hamar megunta.


Forrás:

Katalin legtöbbször boka- vagy hosszúszárú csizmát visel, és mindig figyel arra is, hogy ezek a darabok el legyenek látva néhány centis sarokkal. Kivéve, ha túrabakancsot húz.


Forrás:

A fedora kalap eredetileg nemezelt nyúlszőrből vagy gyapjúból készült, és ilyen darabokat viselt Katalin hercegné is a 2000-es évek elején.


Forrás:

Katalin ma már a nagy és széles kalapokat részesíti előnyben épp úgy, ahogy a kis, különleges verziókat. Attól függ, melyiket választja, hogy milyen eseményre készül.