Galéria

A legfelelőtlenebb tinisorozatos pillanatok

Forrás: Elég szörnyű, hogy CeCe/Charlotte karakterének transzneműségére fogták rá a sorozat készítői a szereplő gonosztevéseit. Ez volt rá a "magyarázat". Elég durva.
Forrás: Chuck egy üzlet során elcserélte szerelmét egy hotelre. Két résszel később ismét összejöttek, mintha mi sem történt volna, nem túl jó példát mutatva a tini nézőknek...
Forrás: A sorozat 17 éves szereplője összejön egy felnőtt, 30 éves férfivel, aki tisztában van vele, hogy a lány még kiskorú. Ráadásul ehhez senki egy rossz szót sem szól, sőt teljesen normálisan kezelik.
Forrás: A Riverdale-ben Cheryl öngyilkossági kísérletéről senki sem beszél, csak úgy simán megtörténik, és elfelejtődik. Azért ez nem épp ízléses tálalása a dolognak.
Forrás: A Glee-ben egész egyszerűen elkendőzik Marley durva étkezési zavarát, és nem hívják fel sehogy a tini nézők figyelmét ennek jelentősségére.
Forrás: Csak simán nőcsábásznak aposztrofálják Chuck Basst, aki a pilotban erőszakoskodik Jennyvel és Serenával is, majd a többi részben erről egyetlen szó sem esik.