Galéria

8 cuki utazós bögre, amit mindenhova magaddal akarsz majd vinni

Forrás:

Stílusos, egyszerű és minden szettedhez és táskádhoz tökéletesen illik. Ez a to-go kávésbögre dupla fallal és 300 ml űrtartalommal érkezik és persze hibátlanul zár.


Forrás:

A KeepCup bögrék nem véletlenül olyan népszerűek, hiszen nemcsak melegen tartják az italodat, de átlátszóságuk miatt még tökéletesebben tisztán tarthatók, arról nem is beszélve, hogy mindig képben leszel vele, hogy mennyi kávéd maradt még. A körbefuttatott gumirész nem melegszik át, így nem kell attól tartanod, hogy megégeted magad.


Forrás:

Egy kis nyarat vihetsz a hidegebb hónapokba, ha erre a színes és virágos utazós bögrére szavazol, ami akár 3 órán keresztül is képes melegen tartani az italt. A Navigate márka egyébként kifejezetten kültéri kalandokra, túrázásokra specializálódott, így biztosan nem fogsz csalódni, ha az ő terméküket választod.


Forrás:

Kifejezetten fotósoknak ajánljuk ezt a terméket, ami szokatlan, de praktikus kiegészítő. 400 ml ital fér el benne, és az avatatlan szemeket biztosan megtévesztheted az objektívnek tűnő bögrével. Tökéletes ajándék lehet egy fanatikus barátodnak.


Forrás:

A megannyi fanoknak készített termék között ez egy igazán praktikus darab. Az ikonikus Central Perk feliratot az is felismeri, aki nem követte a sorozatot (ha létezik ilyen), de azért a hátoldalán befigyel a Friends felirat is.


Forrás:

Ha a praktikusságért díj járna, ez a termék valószínűleg a dobogón végezne, ugyanis kicsire összehajtható, így, ha elfogyasztottad belőle a kedvenc italod, onnantól fogva nem foglal el túl sok helyet a táskádban.


Forrás:

A kutyaimádók kedvence lehet ez a rozsdamentes acél bögre, ami vidám színeivel bárkit levesz a lábáról. 8 órán át képes hidegen tartani az italt, 6 órán keresztül pedig melegen, sőt még gőzkioldó szelep is található rajta. Nem csak kutyasétáltatáshoz ajánljuk.


Forrás:

A Harry Potter rajongóknak mondhatni kötelező beszerezniük egy ilyen bögrét, ami 355 ml-es űrtartalommal rendelkezik. Igazi geek szerzemény!