Galéria

6 tökéletes beauty ajándékötlet a Mérleg BFF-ednek

Forrás: Ha a Mérleg barátnőd még nem találta meg A TÖKÉLETES szemkörnyékápolót, szemre való szérumot, akkor ezzel a darabbal tuti, hogy örökre belopod magad a szívébe! A Clarins legújabb, kettős összetételű szemszéruma ugyanis harcol a bőröregedéssel, csökkenti a duzzanatot, és összességében egy igazi kis csodaszer minden nő életében! #musthave
Forrás: A barátnőd valószínűleg igazi őszi lány, hiszen a szülinapja is ősszel van, így szinte lehetetlen mellélőni nála egy igazi őszi csomaggal! A The Body Shop legújabb sütőtökös-vaníliás kollekciója mondjuk annyira szimpatikus, hogy valószínűleg te is be akarsz majd minimum 1-2 darabot szerezni belőle!
Forrás:

A Mérlegek szó szerint odáig vannak a sminkcuccokért, ráadásul a körmük szépsége is különösen fontos a számukra, így az AVON legújabb, ultra menő Precious Earth kollekciója tuti, hogy elnyeri a tetszésüket. Ráadásul a kollekció teljes egészét a természet ihlette, amitől csak még szimpatikusabbak lesznek a termékek!


Forrás: Ha a BFF-ed Mérleg, és esetleg egy picit nagyobb összeget is rászánnál, akkor a mi tuti tippünk egyértelműen a Zadig & Voltaire This Is Her parfümje! Hihetetlenül modern, hihetetlenül finom, összességében ez az illat maga a stílusos városi nő! Telitalálat minden Mérlegnek!