Galéria

6 árulkodó jel, hogy a pasid csak tetteti, hogy szeret

Forrás:

Volt már veled olyan, hogy a párod folyamatosan lemásolta beszélgetés közben a mozdulataidat, gesztusaidat, beszédstílusodat? Persze szokták mondani, hogy akik régóta együtt élnek, azok átveszik egymás szokásait, ebben az esetben viszont nem erre gondolunk. Ha egy pasi túlságosan próbál lemásolni MINDENT, amit csinálsz egy beszélgetés közben, az azt jelenti, hogy a kémiát inkább erőltetni próbálja, mint, hogy hagyja magától kialakulni.


Forrás:

Bár lehet, hogy azt mondja, hogy szeret, és te vagy számára a legfontosabb, ám, ha ezt a tettek nem bizonyítják, akkor inkább erre kéne koncentrálnod. Ha sosincs ott, amikor szükséged lenne rá, és a szép szavak és ígéretek mögött soha nincs igazi akarás, akkor ideje lelépni a kapcsolatból.


Forrás:

Gyakran előfordul, hogy a család és a barátok között úgy viselkedik a pasid, mint egy igazi herceg, ezt az oldalát viszont te egyáltalán nem ismered? Ha ismerős a szitu, akkor a pasi valószínűleg csak mások előtt próbálja beállítani magát szerelmes pasinak, miközben a valóságban nem így érez...


Forrás:

Lehet, hogy több hónapnyi, vagy akár több évnyi járás után jössz rá valami számodra megdöbbentő dologra a partnereddel kapcsolatban, például, hogy nem ellenzi teljesen a nyitott házasság gondolatát. Ilyenkor joggal érezheted úgy, hogy a szerelmed egy hatalmas darabot rejteget magából előled, ez pedig valljuk be, nem túl jó érzés.


Forrás:

Ha a veszekedéseknél mindig te vagy az, aki megpróbálja megoldani a dolgokat, vagy bocsánatkéréssel vagy beszélgetéssel, az elég árulkodó jel lehet arra, hogy a pasi nem is igazán szeret, emiatt pedig nem is fontos számára, hogy a problémáitok megoldódjanak.


Forrás:

Az egyik, ha nem a legárulkodóbb jel arra, hogy a pasid inkább csak tetteti a szerelmét, ha soha nem beszél a közös jövőtökről. Soha nincs szó közös házról, gyerekről, de még házasságról sem sőt, még csak egy évre sem akar előre gondolkozni veled kapcsolatban... Ha az ő célja a szórakozás, és az, hogy „ellegyen”, aztán majd „lesz valami”, te viszont komolyan gondolod a dolgokat, üljetek le beszélgetni, a céloknak ugyanis hasonlóknak kell lenniük.