Galéria

Fura dolgok, amik minden ember testén ott vannak: kár is szégyellni őket

Forrás:

Annak érdekében, hogy a könyököd tudjon mozogni, muszáj az ízületek körül lógnia a bőrnek. 
Megnyugodhatsz, hogy nem csak a te könyököd bőre ráncos, hanem mindenkié, csak épp a évek múltán egyre látványosabb, ha nem hidratálod elég jól. Fontos a külső és belső hidratálás, hogy ne mélyedjenek el nagyon a ráncok, de egyébként totálisan oké, hogy nem tükörsima a könyököd. Az lenne a fura, ha nem gyűrődne.


Forrás:

A világ lakosságának mindössze 2.0803 százalékának szimmetrikus az arca, a maradék 98 százaléknak teljesen szabálytalan. Épp ezért, ha az egyik szemöldököd kicsit feljebb van, vagy bármi más kicsit szabálytalan az arcodon, akkor örülj, hiszen a teljesen átlagos, normális 98 százalékba tartozol.


Forrás: Nők és férfiak arcán egyaránt láthatóak szőrszálak, sőt, MINDEN nő arcán vannak pihék vagy apró szőrök, csak épp egyeseké világosabb színű vagy rövidebb. Egyáltalán nem kell megijedned, ha ilyesmit fedezel fel.
Forrás: Még a legnagyobb sztárok közül is sokaknak van a fogai között rés. Megnyugtatunk, mindenkinek van, csak van, akinek elöl, van, akinek hátrébb. Egyáltalán nincs vele baj, nézd csak
Forrás: Ha van stria a testedet, azt jelenti, hogy
-megnőttél tiniként
-voltál terhes
-gyorsan híztál
-gyorsan fogytál
-gyorsan építettél izmot.

Ezek közül egyik sem ciki, így miért is éreznéd kínosnak bármelyiknek a nyomát viselni? Mindenki átesett ilyen folyamatokon, így 1-2 stria tutira van a testén.