Galéria

Sztárok, akik azelőtt randiztak egymással, hogy a világ felfigyelt volna rájuk

Forrás:

Jennifer Garner és Scott Foley karrierjük hajnalán szerettek egymásba, mikor Jennifer még csak epizódszerepeket kapott. Így ismerte meg Foley-t, akivel 3 évig házasok is voltak, de az elmondásuk szerint a rivaldafény tönkretette a kapcsolatukat.


Forrás: Mielőtt Robert Downey Jr. Vasemberré vált, és Sarah Jessica Parker Carrie Bradshawként sétált Manhattan utcáin, nyolc évig alkottak szerelmespárt, 1984-től! A románcnak Robert drogproblémái vetettek véget.
Forrás: Jennifer Love Hewitt és Will Friedle mindössze 18 évesek voltak, mikor egy barátjuk által megismerkedtek. Jennifer ezután szerepelt csak a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmben.
Forrás: Jennifer Gray a Dirty Dancing előtt Matthew Borderick párja volt, és ezt titokban is tartották 1987-ig, amikor is nyáron hajós baleset szenvedtek, melyben két ember életét vesztette.
Forrás: Busy Phillips és Tom Hanks fia, Collin Hanks is mindössze 18 évesek voltak, amikor megismerkedtek és járni kezdtek. Hihetetlen, de barátságuk azóta is tart, együtt járnak családostul nyaralni.
Forrás: Ki gondolná, hogy a Hetedik mennyország sztárja, David Gallagher és Megan Fox valaha egy pár voltak? 2003-ban jártak, de a kapcsolat egy évet sem bírt ki.
Forrás: Chris Evans tök ismeretlen volt, és Jessica Biel is még csak egy sorozatban szerepelt, amikor összejöttek. 2001 és 2005 között többször szakítottak és estek újra szerelembe egymással.