Galéria

Ha még nem láttál félelmetes filmet, akkor a Netflix horrorfilmjeiből érdemes lesz csemegézni

Forrás:

A Classic Horror Story, ahogy a nevében is benne van, egy jó öreg klisét hoz el nekünk, mai köntösbe csavarba. A baljós trailerben már láthatjuk, vérből nem lesz hiány, de azért nem kell túlgondolni a cselekményt. Elhagyatott, sötét erdő, elveszett kirándulók, és egy misztikus faház a semmi közepén. A többit ki is lehet találni, de érdemes inkább megnézni.


Forrás:

A Stephen King adaptációk általában működnek a vásznon is, és az 1922 pont ilyen. Szerencsére a Netflix rendre elhozza nekünk King műveit. A film alapja egy novella, amit elolvashatunk a mozizás előtt és után is, mert az élmény így is, úgy is csak fokozódik. A történet középpontjában egy pszichopata farmer áll, aki megöli a feleségét, mert az el akarja hagyni. A gonoszság ezután a fiát is megkörnyékezi.


Forrás:

A Felelsz vagy mersz? Egy viszonylag friss alkotás, ami kellőképpen másként mutatja be a játékot, mint azt alapjaiban ismerjük. A szereplők között ott van a Pretty Little Liars-ből megismert Lucy Hale is, az effektek és jump scare-k pedig tökéletesen működnek a filmben.


Forrás:

A Death Note vagyis halállista egy anime regény alapján készült, aminek a szintjét ugyan nem éri el a film, de azért megközelíti. És már csak azért is érdemes megnézni, mert a démon szerepében Willem Dafoe nyújt parádés alakítást.


Forrás:

A Hubie Halloweent azoknak ajánljuk, akik csak módjával szeretnek rettegni, és nem bánják az abszurdba oltott dolgokat. Adam Sandler filmje ugyanis inkább vígjáték, mint horror, de azért a gyereket ne ültessük le elé.


Forrás:

Az Ő háza (His House) egy igazi horror csemege, ami nem kapott elég nyilvánosságot, pedig az egyik legnyomasztóbb alkotás a Netflixen. A történetben egy szudáni házaspár Angliába költözik, hogy menedékre leljen, de a ház, amibe költöznek, az őrületbe kergeti az amúgy is háború elől menekülő párt.