Galéria

4 esküvői trend, ami 2022-ben tarolni fog

Forrás:

Ezt a trendet a pandémia hozta magával, hiszen az előírások nagy része zárt térre vonatkozott, így a párok sokkal nyugodtabban tudták megtartani a lagzit a szabad ég alatt. A tendencia jövőre is folytatódik, sőt még inkább trendi lesz sátor alatt, saját kertben vagy épp egy családias hotel hátsó kertjében megtartani az esküvőt. Ezek viszont már nem a DIY esküvők, hanem egy sokkal elegánsabb változatra kell gondolni, amikor kikerül a természetbe a csillár, az elegáns bútorok és a különböző hangulatfények.


Forrás:

Az esküvői torták és virágdíszek már idén is elkezdtek összemenni, a minimál stílus viszont jövőre még inkább teret követel magának. A párok a nagy és több emeletes tortacsodák helyett kisebb vagy egyenesen egyszemélyes minitortákat rendelnek. Ugyanez igaz a virágokra is: sokan az egyszerűségre és a szimbolikus díszítésre törekszenek, így egyre gyakoribb, hogy néhány szál mezei virág díszíti az asztalokat csupán.


Forrás:

A pasztellszíneket 2022-ben felváltja a metálfény, vagyis előtérbe kerül az arany, az ezüst, a rózsaarany és a bronz. Persze ez nem véletlen, hiszen a vintage stílust nehéz lenne elképzelni ilyen elemek nélkül. Megjelennek a sötétebb árnyalatok, a szürke, sötétkék és sötétzöld, kiegészítve különböző narancsos és vöröses árnyalatokkal. Az elegáns és drámai hatás kedvelői imádni fogják ezt a trendet, ami megeleveníti a Nagy Gatsby hangulatát.


Forrás:

Ahogy megint emelkedik a koronavírusos betegek száma, sokan nem mernek külföldi esküvőben gondolkodni. Ezért a szakértők szerint nem véletlen, hogy sokan a tengerparti hangulatot itthon próbálják megteremteni. Vagy olyan helyszínt választanak, ahol homokos part van, esetleg olyan éttermet, ami mondjuk Toscánára emlékezteti őket. A lényeg az elvágyódás, a hétköznapokból való menekülés lesz, amit a különleges helyszínek tudnak igazán elhozni a pár és a vendégek számára.