Galéria

Híres nők, akik szerint nincs szebb testékszer a striáknál

Forrás: Khloe Kardashianról köztudott, hogy sokat szenvedett a folyamatos hízás és fogyás miatt, ami testén is nyomott hagyott. Ezt szerencsére ő kicsit sem bánja, ugyanis egy interjúban úgy fogalmazott, hogy ezek a csíkok emlékeztetik, mennyit küzdött az alakjáért.
Forrás: Az énekesnőnek a keblein vannak striák, amelyeket állítása szerint a genetikának és sok fogyásnak köszönhet. Szerinte kencék ide vagy oda, minden nő testén akad néhány tigris csíkocska.
Forrás: A színésznő néhány napja robbantotta fel a netet merész ruhaválasztásával, amelyben a szülés után kialakult striái is látszódnak. Egészen elképesztő, milyen óriási elismerést kapott ezért a bátor húzásért.
Forrás: A szépséges plus size modell mindig a body positivity egyik szószólója volt, így ma már nemcsak nőies idomait mutatja meg büszkén a világnak, hanem szülés utáni testét is.
Forrás: Az énekesnő világ életében a legszebb nők táborát erősítette, ám néhány éve úgy érezte, van annyi befolyása és hírneve, hogy végre abba hagyja a teste sanyargatását. Sokan támadták, hogy molettebb lett, de így is az egyik legirigyeltebb testű híresség maradt, akinek striái is elképesztően szépek.
Forrás: Az énekesnő nehéz éveket tudhat maga mögött. A drogtúladagolás, a szakítás és a karrierjének újraépítése sem volt könnyű számára, ám másokhoz hasonlóan úgy döntött, hogy önmaga elfogadásával kezdi újra az életét. Ma már nyíltan pánszexuálisnak vallja magát és a súlyingadozás következtében kialakult striáira is nagyon büszke.