Galéria

6 kötött mellény, amit idén ősszel újra és újra viselhetsz

Forrás: Egy rózsaszín mellény feldobja a legegyszerűbb szetteket is, és szinte bármilyen színnel jól mutat. Ráadásul ez egy cropped verzió, ha nem ami igazán trendi most.
Forrás: A nyár egyik kedvence a gingham minta volt, ősszel viszont mindig előtérbe kerülnek a tyúklábmintás darabok is és idén sem lesz ez másképp. Egy stílusos fekete-fehér szett tökéletes kiegészítője lehet ez a mellény.
Forrás: Egy világos darabot sem árt beszerezni, hiszen ezt tényleg mindennel könnyen kombinálhatod, ráadásul a derekad is melegen tartja. Nem olyan feltűnő, mint a színes társai, de legalább annyira divatos!
Forrás: Az ősz egyik tipikus színét sem hagyhatjuk ki a listáról, ami nemcsak farmerrel működik, hanem a barna, a narancssárga és a zöld minden árnyalatával is.
Forrás: Egy sötétebb szettet is simán feldobhatsz egy kötött mellénnyel, csak ügyesen kell összeválogatnod a színeket.
Forrás: Egy gombos verziót is mutatunk a végére, ami azért is különleges, mert tweed anyaga hajazó ruhadarabok most megint aranykorukat élik. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak elegáns összeállításban lehet őket viselni, sőt! Egy hétköznapi szettben ugyanúgy megállják a helyüket, és még egy kis csavart is visznek a szettbe.