Galéria

5+1 híres ember, akik beteges imádnak szeretkezni

Forrás: Az X-akták sztárja közismerten szexmániás, amit ő is felvállal. Évekig kőkeményen próbált tenni a függősége ellen, amelyet, ha nem is tudott maga mögött hagyni, szerencsére kordában tudja tartani.
Forrás: A Két pasi meg egy kicsi egykori főszereplője sosem rejtette véka alá, hogy a nők megszállottja. Minden feleségét és barátnőjét megcsalta, majd később kiderült, hogy HIV pozitív lett. De sajnos még a betegsége sem térítette észhez és azóta is fűvel-fával ágyba bújik.
Forrás: Halle Berry volt férje a 2000-es években igencsak ünnepelt sztárnak számított. A világ egyik legszebb és legsikeresebb nőjét tudhatta magáénak és a karrierje is szárnyalt. Ám, ahogy az lenni szokott, ez kicsit sem volt neki elég. Szinte minden nőt meg akart kapni, méghozzá válogatás nélkül. Benet több rehabilitáción is részt vett, de így is válás lett a vége a Halle Berryvel kötött házasságának.
Forrás: Az énekes sokáig volt az alkohol és a drogok rabja, illetve súlyos depresszióval is küzdött, amit szexszel vezetett le. Bár ő ezt egy percig sem tartotta függőségnek, ma már családos apaként nagyon felelőtlennek és betegnek tartja egykori önmagát.
Forrás: Az énekesnő a 2000-es években kezdett lázadni a szűz kislány imidzse ellen és nemcsak a féktelen bulikba, hanem a pasizásba is fejest ugrott. Számtalan szeretője volt, akik szerint Britney nem ismer olyat, hogy egy menet.
Forrás: A színésznő sosem vallotta be, de Hollywoodban több híresség kotyogta el - már akivel dolga volt -, hogy Lindsay étvágyát lehetetlen csillapítani. Egy interjúban Lohan azt mondta, hogy nem szeret egyedül lenni és élvezi a szexet, de egyáltalán nem tartja függőségnek.