Galéria

Ezek voltak a 2021-es MTV VMA legmenőbb beauty pillanatai

Forrás:

Hailey szokás szerint kifinomult és gyönyörű volt, sminkjét pedig a visszafogott, garbós ruhájához igazították. A végeredménybe nem igazán lehet belekötni, a barnás-rózsaszínes árnyalatokkal abszolút hozta a jókislány stílust, ami maximálisan jól áll neki, ráadásul ezt a sminket mi is bármikor elfogadnánk!


Forrás:

Szerintetek mi a furcsa ezen a képen? Oké, A fekete, túlméretezett, kötött pulcsi abszolút illik Billie stílusához, aki még soha nem jelent meg elegáns, hercegnős szettben, a haja és a sminkje viszont minden eddiginél letisztultabb és visszafogottabb lett, ráadásul ami minden eddiginél szokatlanabb (a JÓ értelemben), hogy az énekesnő hihetetlenül mosolygós és felszabadult a képeken! Nem tudjuk nem imádni érte!


Forrás:

Megan elképesztő ruhájáról (vagyis inkább annak hiányáról) már írtunk, a beauty look-járól viszont még nem ejtettünk szót – egészen idáig! Megan ugyanis Haileyhez hasonlóan egy igazán nude-os árnyalatot választott (megspékelve egy pici arannyal), és bár a tusvonalától erőteljesebb lett az összhatás, mégis azt kell mondanunk, hogy Megan egy igazán visszafogott sminket választott! Mondjuk a rucija után ez azért érthető!


Forrás:

Az egy dolog, hogy Paris még mindig úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna (ezt mégis hogy?!), de ez a visszafogott, rózsaszínes smink is istenien áll neki! Ebből látszik, hogy nem kell extra színes és feltűnő smink ahhoz, hogy egy sztárcsaj 10/10 legyen!


Forrás:

A fiatal énekesnő csak szerintünk olyan, mintha Megan Fox 22 éves verziója lenne? Az viszont biztos, hogy a nude-mályva kombóval ő SEM tudott mellélőni, az üde és természetes hatás pedig úgy látszik, hogy vírusként terjedt el a díjátadón, amit nem is csodálunk, hiszen ez a look teljesen beleillik a 2021-es trendekbe!


Forrás:

A mindössze 18 éves Olivia bombaként robbant be a köztudatba, és már magáénak is tudhat egy VMA szobrocskát is! Nem meglepő módon az ő sminkjében is megmutatkozik a mályva, annal a különbséggel, hogy ő sokkal feltűnőbb szempillákat és vibrálóbb, színesebb ajkakat választott. Ezt persze jól is tette, hiszen a korához abszolút illenek a feltűnőbb, bohókás árnyalatok!