Galéria

Ez a 3 legmegbízhatóbb csillagjegy

Forrás: Az biztos, hogy téged a megbízható jegyek listáján lehet emlegetni! Még ha néha szétszórtnak is tűnsz, a feladataidat akkor is ellátod maximális erőbedobással, és lehet rád számítani bármiben. A barátaid pontosan tudják, hogy ha elárulnak neked egy bizalmas információt, azt te megőrzöd, és a titkokat titkokként kezeled. Nem véletlen, hogy hűséges és megbízható emberként gondol rád a környezeted!
Forrás: Te az a típus vagy, aki nehezen oszt meg magáról információkat, és még nehezebben engeded le a magad köré húzott falat. Épp ezért tartod nagyon fontosnak a megbízhatóságot, és azt, hogy tiszteletben tartsd mások titkait. A pletykálás nem áll közel hozzád, viszont ezért hamar azt érzik körülötted mások, hogy bármit felfedhetnek előtted - hiszen úgysem adnád tovább. A munkádban is hasonló megbízhatóság jellemez téged, ezért valószínűleg feltűnt már, hogy minden új helyen gyorsan haladsz felfelé a ranglétrán.
Forrás: Mivel uralkodó bolygód a Szaturnusz, így nem meglepő, hogy a biztonság és a stabilitás jellemez téged. A munkádban rendkívül lelkiismeretes vagy, mindenben lehet rád számítani, és még akkor is a maxot hozod, ha nagyon nem vagy elemedben. Számodra a határok fontosak, és ezt mindig etikusan meg is húzod; épp ezért nem élnél vissza soha, senki bizalmával. És ez az oka annak, hogy ha valakiben ilyen téren csalódsz, részedről a barátságnak is vége.